Ако имате домашен любимец, може би сте забелязали, че те

...
Ако имате домашен любимец, може би сте забелязали, че те
Коментари Харесай

Домашните любимци ви пазят. Ето как

Ако имате домакински любим, може би сте забелязали, че те реагират остро на някои посетители във вашия дом, а други одобряват с наслада. Това държание не е каприз на животното, те просто са доста чувствителни на всеки нахалник, който носи нещо неприятно в душата си.
Когато в дома ни нахлуят зли сили или хора с користни планове и неприятна сила животните реагират по единствения вероятен метод. Понякога даже могат да станат нападателни.
 Как да премахнем неприятната сила вкъщи Как да премахнем неприятната сила вкъщи
Домът е място, където всеки желае да усеща успокоение и комфорт. Но от време на време не се получава тъкмо по този начин, тъй като апартаментът или къщата...
Котките усещат неприятната сила най-силно. Те са чувствителни към всяка смяна в енергийното поле. Наежват се и ръмжат от време на време даже в празното пространство, тъй като виждат необозримото за човешките очи.

Кучетата пък са пазители на дома и извън. Ако кучето ви не харесва някой ваш другар или прочут, имайте едно на разум.
Да имате животинка в дома си може да се отрази извънредно позитивно освен на силата в къщата, само че и на вас самите. Ежедневните грижи за него ще ви оказват помощ да се опазите от неприятни намерения. Ненапразно се счита, че всички положителни хора обичат животните, тъй като тази обич облагородява.
 5-те зодии със зли очи 5-те зодии със " зли " очи
Само един взор е задоволителен, с цел да разберем какво изпитва индивидът против нас - обич, ненавист, наслада, възмущение, удивление или зави...
Контактите с домашните животни са доста потребни както за възрастните, по този начин и за децата. Така че в случай че към момента нямате животинка у дома – замислете се. Можете да превърнете идните празници в в действителност специфични.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР