Ако Има такъв народ получи пак мандат за съставяне на

...
Ако Има такъв народ получи пак мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Ива Митева от ИТН протегна ръка на `младите момчета` Кирил Петков и Асен Василев |

" Ако " ИТН " получи отново мандат за сформиране на държавно управление, напред ще излязат хора, които не са толкоз конфликтни. Заставаме с тези млади момчета, в случай че влязат в Народното събрание ", съобщи ръководителят на 46-ото Народно заседание Ива Митева за Кирил Петков и Асен Василев, които основават нов политически план.

Познавам тези момчета, добре е, че те са пламенни, даже и да нямат опит в политиката, съобщи Ива Митева, ръководител на 46 национално заседание от Има Такъв Народ. Важното е хората да излязат да гласоподават, добави тя в изявление за Нова тв.

Митева не разяснява обвиняванията на Има Такъв Народ към Василев, че е откраднал програмен продукт на компанията, в която е работил.

Другият мечтан сътрудник на Има Такъв Народ е " Демократична България ", ние сме го казвали доста пъти, сподели още Митева. 

Когато Михаил Миков беше ръководител на Народно събрание, беше назначил доста младежи в моята дирекция. Аз реагирах бурно, а той ми сподели: " Ива, намерения. По-добре да имаш младежи, които да научиш по какъв начин да работят, да имат хрумвания, в сравнение с закостенели с опит и да се мъчиш да ги накараш да работят. Добре е да има младежи в политиката ", описа Митева.

Мисля, че съм прочувствена, когато възприятието ми за чест е накърнено. Христо Иванов сподели, че съм, в сравнение с е рационално, само че аз разбирам това, че би трябвало да работя оправдано, а не законообразно, разяснява Митева.

" В този парламент границите бяха преминати, имаше повече яд, завист, ненавист. Далай Лама ни е учил, че гневът и омразата са демонстрация на уязвимост. Като стана ясно, че ще има избори, спряхме да бъдем рационални. " Ива Митева съобщи още, че чака колегите ù от ИТН да бъдат доста по-смирени в идващото Народно заседание. 

Не съм споделила една дума на Татяна Дончева, откогато ме назова болонка, призна Митева. 

, че се пробвала да разцепи групата на Има Такъв Народ против " 500к ", Митева сподели: " Не съм виждала запис, на мен не им е предложила нищо, аз също неотдавна разбрах какво значи това " К " в " 500К ". Най-добре може да отговори Радостин Василев. Компетентните органи би трябвало изискат запис, дано те да си свършат работата, разяснява абсурда сред Дончева и Има Такъв Народ досегашният ръководител на 46-ото Народно заседание. 

Нямам към този момент защита, от през днешния ден ще се откажа и от профилирания превоз, не знам дали бих се съгласила още веднъж да бъда ръководител на Народното събрание, изясни Митева и призна, че точно защитата й е тежала най-вече.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР