Ако има социална мрежа или приложение, което в последните години

...
Ако има социална мрежа или приложение, което в последните години
Коментари Харесай

Станимир Георгиев: За успех в TikТок отделете време и се запознайте с тенденциите и трендовете в момента

Ако има обществена мрежа или приложение, което в последните години да бележи растеж непрекъснато, това несъмено е TikTok. Приложението, за което и ние в Kaldata ви описваме постоянно към този момент е толкоз известно и огромно, че не е изненадващо – точно TikTok е един от главните спонсори на провеждащото се сега Евро 2020. Историята на приложението за почва през през септември 2016, когато в Китай се ражда приложението Douyin под шапката на компанията ByteDance. То разрешава основаването на ратки занимателни видеа и видеа с танци.

Едно видео може да бъде от 15 или от 60 секунди. Тикток е най-изтегляното приложение в Apple App Store от януари 2018 година до март 2019 година Според проучванията на Sensor Tower, равнищата на ангажираност също са много високи: потребителите прекарват приблизително по 52 минути дневно в това приложение. Приложението към този момент е много известно и в България, само че има редица консуматори, които не са наясно с него.

Това ни предизвика да поканим на изявление Станимир Георгиев, известна персона в уеб средите у нас. наред с работата си разработка и основаване на уеб уеб сайтове, преди две години той си прави акаунт в Тиок Ток. До момента има над 10 000 последователя, над 175 000 лайкове и повече от 1 милион и 200 хиляди гледания на най-популярният му клип. Именно той ни споделя повече за новата обществена мрежа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР