Ако има шанс третият мандат, това е шансът на разума,

...
Ако има шанс третият мандат, това е шансът на разума,
Коментари Харесай

Бабикян: Ако има шанс третият мандат, това е шансът на разума

Ако има късмет третият мандат, това е шансът на разсъдъка, само че никога не е късмет за непоследователност. Ние сме казвали, че ще участваме в диалози, както и до момента сме взели участие. Това сподели националният представител от " Изправи се БГ. Ние идваме " Арман Бабикян, откакто публично стана ясно, че третият изследователски мандат отива при Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.

Бабикян още веднъж напомни на медиите, че ИБГНИ към този момент са оповестили едни правила и ще продължат да ги съблюдават. " Това са, за които се договорихме с хората на господин Трифонов още при първия мандат, ще настоваме на тези правила и ще настояваме, несъмнено на нашите разграничителни линии, които сме декларирали още първоначално - да няма присъединяване на ГЕРБ и на Движение за права и свободи ", съобщи той
 Арман Бабикян: Има Такъв Народ се държат като Бойко Борисов Арман Бабикян: Има Такъв Народ се държат като Бойко Борисов
Представителите на „ ИТН “ се държат като Бойко Борисов. Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице&l...

Въпросът дали има късмет да се осъществя третия мандат, той препрати към Корнелия Нинова. " Ние сме споделили, че ще поставим доброжелателни старания, тъй като насмешка е със ориста на България непрестанно хората да бъдат пращани на избори, без да има изясненост, откакто същите играчи се върнат в Народното събрание, какво ново ще им се е случило след два месеца. Мозъчна интервенция, смяна на моралните критерии, какво друго ще е станало? Затова,, това е шансът на разсъдъка, само че в никакъв слуай не е късмет за непоследователност и никой не би трябвало да чака това от нас ", съобщи Арман Бабикян.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР