Ако има нещо по-страшно от самия обир, то е зловещото

...
Ако има нещо по-страшно от самия обир, то е зловещото
Коментари Харесай

Мира Добрева след обира в дома й: Зловещо е усещането, че някой е до главата ти, докато спиш

Ако има нещо по-страшно от самия грабеж, то е злокобното чувство, че някой е до главата ти, до момента в който спиш, и че няма гаранция, в случай че се събудиш в този миг, дали ще останеш жив.
 Мира Добрева: Пак са ни ограбили! Докато спим
Това съобщи тв водещата Мира Добрева, чийто апартамент бе обран за пети път в нощта против събота, до момента в който тя спи. В същата нощ е обран още един апартамент – прилежащ на жилището на Мира Добрева, заяви Нова тв. Охранителни камери са запечатали проникването в постройката. 

Това, за жалост, се случва на толкоз доста български фамилии и би трябвало да бъде спряно. Затова този път взех решение да приказвам намерено за битовата престъпност, сподели още Добрева. По думите й страната би трябвало да вземе незабавни ограничения. 

" Към 3.40 ч. въпросният апаш влиза в дома ми, където бях сама. Взел е всичките ми документи, пари, бижута и други дребни движимости. Отишъл е до леглото ми, ровил е в шкафовете. Прозорците имат аларми, само че не са се задействали ", описа другата пострадала Емона Карагьозова.

Тя подозира, че може да е пръскано с газ и да е била упоена, защото няма друго пояснение за какво не се е събудила.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР