Ако има нещо, от което се нуждае един добър моден

...
Ако има нещо, от което се нуждае един добър моден
Коментари Харесай

„Просторната“ чанта за кръст на Fiorelli вече се предлага с леопардов принт, за да съперничи на версията на Ganni за £115

Ако има нещо, от което се нуждае един добър фешън мъж или момиче в дрешника си, това е стилна чанта за кръст – и Fiorelli преди малко се отхвърли чисто нов принт, който е настоящ за пролетните и летните месеци.

Удобната чанта Lyra Corssbody на Fiorelli за £59 е по едно и също време стилна и практична, което я прави съвършената чанта за ежедневни задания или нощно излизане. Изработен от първокласна изкуствена кожа в компактен контур в жанр камера, това е ужасно парче за издигане на всяко облекло с точното количество пространство, с цел да поберете всичките ви съществени неща като телефона, портфейла, ключовете и, несъмнено, обичаното липи.

Също по този начин разполага с регулируема лента, която придава спортно чувство и е супер комфортна, което значи, че няма да се зарови. Има даже вътрешни отделения с цип и хлъзгащи се отделения, с цел да държите вашите движимости проведени и безвредни.

Чантата се предлага в шест цвята, като три са чисто нови за пролетта, в това число самоуверен оранжев цвят, летен ща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР