Ако има конфликт между Иван Гешев и Бойко Рашков, той

...
Ако има конфликт между Иван Гешев и Бойко Рашков, той
Коментари Харесай

Харизанов обясни за скрития мотив за войната между Рашков и Иван Гешев

Ако има спор сред Иван Гешев и Бойко Рашков, той е взаимен. Първо Гешев е нападнат от хората, които въплъщават митингите от предишното лято, и второ, може да се води война единствено сред равностойни субекти.

Гешев е определен от всички 27 члена на Висш съдебен съвет за период от 7 години, до момента в който господин Рашков е длъжностен министър, чийто мандат завършва от етично и морално основание най-малко с провеждането на изборите. Колко дълго по-късно ще продължи служебното държавно управление до избор на постоянно, това е друга тематика. Това сподели анализаторът Георги Харизанов в " Пресечна точка " по Нова ТВ.

Така че оттук насетне след две-три седмици, в случай че жителят Рашков ще продължи да води война с Главния прокурор, това надали ще интересува който и да е било. Когато има някакви обстоятелства и доказателства, че Гешев е уронвал престижа на правосъдната власт, тогава ще разясня. В момента той явно не е приветлив на господин Рашков.

До момента няма по какъв начин да имам изключително доверие на Рашков за нещата, които в този момент приказва, тъй като и през вчерашния ден загатнах, вносът на македонци, подслушванията на политици, всичко, което ще остане за по-нататък... Опитвам се да виждам, да видя причина, с цел да взимам насериозно думите на Рашков, само че тя от ден на ден отсъства.

Там приказките са доста повече от обстоятелствата и желанието да се попадне непременно в камерите. При него, както споделих, той е длъжностен министър, чийто мандат изтича тази неделя, тъй че мъчно би могъл като равносилен да води война с Иван Гешев, чийто мандат занапред следва, сподели още Георги Харизанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР