Ако има една дреха, с която бихме определили , то

...
Ако има една дреха, с която бихме определили , то
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 24 красиви летни рокли от намаленията в Zara

Ако има една дреха, с която бихме определили, то сигурно това би била роклята. Ефирна, нежна, красива – такава си я представяме и може би по тази причина постоянно сме подготвени да прибавим най-малко още една в дрешника си. А пониженията ни дават съвършената опция. Днес обаче се насочваме към тези в Zara , където разнообразието е толкоз огромно, че ни беше мъчно да изберем единствено 24, само че пък сме сигурни, че всяка от вас ще открие момичето в себе си най-малко в един от моделите.

Моделите с разнообразни принтове, на цветя или разнообразни нереални форми, постоянно се открояват и по тази причина ги виждаме както в мини дължини и асиметрични форми, по този начин и в по-макси разновидности. При едноцветните безспорните любимци този сезон за сатенените рокли вид „ нощници “, които са извънредно елегантни и подобаващи за специфични мотиви и които също се оферират в разнообразни дължини.

вид „ риза “ резервират новост, като те са най-вече в миди размери и толкоз подобаващи за плажа и летните пътувания. Със своето бохо лъчение нямаше по какъв начин да не харесаме и най-малко една-две рокли от плетена дантела, които са тоталния must have за лятото, тъй като носят чувството за независимост от 70-те години на предишния век и са съвършени за музикалните фестивали, които предстоят.

Завършваме с няколко мини празненство рокли с набори, асиметрични форми и буфан ръкави, тъй като ни чакат много занимания под звездите през идващите месеци. Освен това са в ярки, с цел да бъдат още по-забележителни. Вие също!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР