Ако има човек, който определено разбира задачата на тазгодишната Met

...
Ако има човек, който определено разбира задачата на тазгодишната Met
Коментари Харесай

Ето реакцията на Райън Рейнолдс, когато видя роклята на жена си

Ако има човек, който несъмнено схваща задачата на тазгодишната Met Gala, това е Блейк Лайвли.

Актрисата, която беше ръководител на събитието дружно със брачна половинка си Райън Рейнолдс, показва освен една, а две невероятни визии на аления килим в понеделник вечер, написа life.dir.bg.

Малко информация за всички, които не са осведомени: Блейк и Райън и преди са се появявали на " Метрополитън " с съвършено координирани тоалети, които въплъщават всяка годишна тематика.

Но през последните няколко години двойката пропускаше това влиятелно събитие, в това число и последното, което се организира през септември предходната година. Затова тази година почитателите с наслада научиха, че Блейк и Райън са поели ролята на съпредседатели на събитието дружно със самата Анна Уинтур, с цел да оказват помощ за организирането му. Тази година тематиката беше " В Америка: Антология на модата ", известна още като позлатен искра и бяла вратовръзка.

Разбира се, почитателите се зарадваха още повече, когато двойката в действителност се завърна на емблематичния килим.

Тук обаче е значим e тоалетът, с който се появи Блейк. Първоначално тя позираше с вечерна рокля с цвят мед и диамантени обици. След това към нея отидоха трима асистенти, с цел да разгънат шлейфа на роклята ѝ. Тя закупи изцяло друг втори взор изпод, като мина към зашеметяваща зелена материя, като тя даже смени истинските си медни ръкавици с нови зелени.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР