Ако идеята ви за пътуване със стил е да се

...
Ако идеята ви за пътуване със стил е да се
Коментари Харесай

Първата в света авиокомпания-винарна“ стартира полети от 2023-а. Какви услуги предлага?

Ако концепцията ви за пътешестване със жанр е да се настаните в полет с чаша вино, то първата в света " самолетна компания - винарна " Invivo Air, е добре да бъде включена в листата ви за пътешестване. Полетът с ол инклузив ще включва дегустация на вино в осем стъпки на 5 500 метра надморска височина и нощувка. Услугата започва в Нова Зеландия.

Първият полет ще излети от Оукланд на 31 януари 2023 година и ще кацне в Куинстаун единствено два часа по-късно. През това време пасажерите ще се насладят на дегустация на вино в осем стъпки, която ще бъде водена от съоснователите на Invivo Тим Лайтборн и Роб Камерън.

Билетът коства към 600 паунда и включва полет, посещаване на ресторант Botswana Butchery, вечеря в Куинстаун (с виновност Invivo) и нощувка в Hilton Queenstown Resort & Spa., написа cntraveller.
 Тази самолетна компания предлага
Тази самолетна компания предлага " сватби в небето ". Цените започват от $18 000

Пакетите варират според от размера на самолета с варианти за малко или повече посетители на борда

" Invivo Air е първата самолетна компания - винарна в света и чакаме с неспокойствие да поднесем на нашите посетители сходно преживяване, най-много за феновете на виното в нашата винарна в небето, по този начин и в terra firma в едно от нашите красиви лозя в Централен Отаго ", декларира Роб Камерън, съосновател на Invivo Air.

Към новата забавна услуга към този момент има значителен интерес. Първият полет беше разпродаден няколко дни след стартирането в продажба в средата на декември.

Добрата вест е, че Invivo възнамерява да извършва бъдещи полети на Invivo Air.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР