Ако идеята да прекарате три години на круизен кораб ви

...
Ако идеята да прекарате три години на круизен кораб ви
Коментари Харесай

„Безкрайният“ круиз тръгва на 1 ноември

Ако концепцията да прекарате три години на круизен транспортен съд ви подухва асоциация за клаустрофобия и морска болест, спрете да четете тази публикация. Компанията Life at Sea Cruises обаче има вяра, че има задоволително хора, въодушевени от концепцията за тригодишно околосветско странствуване без спиране, трансформирайки го в „ круиз, който в никакъв случай не свършва “.

Концепцията се появява след запитвания от евентуални клиенти, които били въодушевени от концепцията за круиза, изяснява пред CNN Кендра Холмс, основен изпълнителен шеф на Miray Cruises – която има и ръководи Life at Sea.

Круизът не е закрепен, тъй че в случай че има нови искащи, те могат да се запишат от последваща дестинация. По този метод той ще продължи безпределно, споделя Холмс и прибавя:

Това е круизът, който в никакъв случай не свършва “.
Първата година
През първата година на пътуването с кораба, който потегля от Истанбул на 1 ноември, ще има седем евентуални начални спирки.

Дестинации като Великденския остров, Дубай и цяла Индия не са включени в първия маршрут по логистични аргументи, само че се чака да се появят през четвъртата година.

От самото начало обещахме да възстановим цялата сума на всеки, който не може да пътува при положение на здравословни проблеми, само че имахме хора, които споделиха: „ Не желая възобновяване, желая да се изцелявам и да се кача на борда “, тъй че взехме решение да им дадем опция. Други желаеха да продължат и след трите години, тъй че започнахме да преглеждаме разновидности на направления, да забележим какви места можем да прибавим “, изясняват от компанията.

Тези, които не могат да отпътуват от Истанбул, могат да се причислят от Барселона на 6 ноември, от Бахамите седмица по-късно или от Рио де Жанейро на 20 декември, тъкмо в точния момент за Коледа на борда.

През първата половина на 2024 година ще има и още три спирки в Централна и Северна Америка.

Корабът MV Lara може да транспортира 1400 пасажери, само че Холмс дава обещание: „ Никога няма да продаваме цялостния потенциал. Опитваме се да поддържаме 85% от него. “

Понастоящем заетостта за качването на борда през ноември е над 50%.

Круизът започва и стратегия „ Гмуркане по света “, откакто Холмс, също по този начин и инструктор по гмуркане, вижда, че доста от гостите са запалени гмуркачи.

Сега на борда ще има магазин за гмуркане, ръководен в тандем със Scuba Diving International (SDI), като към екипажа ще се причисли инструктор на цялостен работен ден.

Пасажерите ще получат документ и ще могат да се гмуркат по целия свят, като се свържат с тествани от SDI водолазни учебни заведения. По време на пътуването си гостите ще уастват и в почистването на океана и в напъните за опазване на коралите.

През май Miray Cruises се раздели с някои от създателите на плана – раздор, който в този момент е в основата на правосъден спор, заведен от компанията, отбелязва CNN. Много от записалите се пътешественици анулираха резервациите си заради объркването, само че все пак новите записвания към този момент надминаха първичния им брой.

Макар да не е първата, която предлага непрекъснати (или полупостоянни) круизи, Life at Sea остава единствената релативно налична опция за дълготраен круиз, споделя Холмс.

Цената е 3500-4000 $ на месец и против тази сума можете да видите света. Предлагаме това на средностатистическия служащ или на човек, който преди малко се е пенсионирал “, добавя тя.

Настоящите цени стартират от 38 513 $ годишно за каюта за двама души. Всичко е включено в цената – чак до здравните грижи на борда. Самотните пасажери ще би трябвало заплатят в допълнение 85% за единично настаняване.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР