Ако харесвате филмите на Дуейн „Скалата“ Джонсън, може би трябва

...
Ако харесвате филмите на Дуейн „Скалата“ Джонсън, може би трябва
Коментари Харесай

Тя изгради бизнес империя и стои зад всяка стъпка от кариерата на Скалата

Ако харесвате филмите на Дуейн „ Скалата “ Джонсън, може би би трябвало да благодарите на Дани Гарсия.

53-годишната Гарсия е освен това от управител на Джонсън и негов стратегически консултант.

Тя си партнира с него във всяка стъпка от кариерата му след колежа, до момента в който в това време гради лична бизнес империя с The Garcia Companies.

Нейната компания управлява разнороден портфейл, в който личат имена, като Acorns, ZOA Energy, Seven Bucks Productions, Teremana Tequila (която съосновава дружно с Джонсън) и новата фешън марка на Гарсия GSTQ. През 2020 година Гарсия също по този начин стана първата жена притежател на американска спортна лига, откакто тя, Джонсън и RedBird Capital Partners получиха XFL за към 15 млн. $.

Освен това Гарсия е професионален бодибилдър и някогашна брачна половинка на Джонсън. Двамата подписват брак през 1997 година и се развеждат през 2008 година Гарсия се труди крепко, с цел да се отърве от определението “бивша съпруга”, изключително откакто тя и Джонсън не престават да работят дружно.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco)

Тя желае да бъде запомнена с професионалната си кариера. След като се дипломира от Университета на Маями през 1992 година, Гарсия работи за Merrill Lynch, където в последна сметка доближава до поста асоцииран вицепрезидент, преди да основе лична компания за ръководство на активи на име JDM Partners през 2002 година През 2008 година тя напуща, с цел да менажира набиращата мощ холивудска кариера на Джонсън.

Този упорит път стартира доста преди Гарсия и Джонсън да се срещнат в колежа. “Започнах работа на 12-годишна възраст и работех от самото начало, до момента в който бях ученичка и студентка,” споделя Гарсия пред CNBC. “Винаги съм имала големи фантазии, които са били доста по-големи от всичко към мен.”

Като щерка на имигранти Гарсия споделя, че желала да натрупа благосъстояние, с цел да се грижи за фамилията си.

Родена съм в Белвил, Ню Джърси, само че по-голяма част от детството ми мина в Сукасуна, Ню Джърси, където бяхме едно от двете кубински фамилии, споделя Гарсия.

Бащата и майката на Гарсия били на 16 и 12 година, когато идват от Куба в Съединени американски щати. Налага им се да научат езика. Баща ми работеше в сервиз за коли, където стартира да мете пода, а в последна сметка става управител, споделя Гарсия.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco)

Мотивацията на Гарсия от ранна възраст е, че ще бъде милионер и ще оказва помощ на фамилията си. На по-късен стадий тя към този момент желала да натрупа благосъстояние, с цел да се грижи за фамилията си.

Гарсия и Джонсън се срещат във фитнеса на Университета на Маями. По това време Джонсън бил част от тима по американски футбол на университета и се възстановявал от травма.

Гарсия споделя, че и двамата обичали да упражняват с тежести и харесвали бодибилдинга, както и една и съща музика. Двамата желали да реализират доста повече. След като се срещат, Джонсън стартира да й се обажда по телефона всеки ден.

Благодарения на Joneswork (пиар екипа на Гарсия), през последните три години към нея не се отнасят като към някогашната брачна половинка на Джонсън. За да се стигне дотук обаче лишава доста време.

Номер едно за нея е да приема нещата персонално. "Аз не съм артист. Хората не знаят просто името “Дани Гарсия,” споделя тя.

Второто нещо е: Това кой си в стаята дефинира какво ще е бъдещето ти. Когато съм в стаята, аз постоянно съм Дани Гарсия, бизнес сътрудникът. В началото използвахме думата “мениджър”, с цел да може промишлеността да разбере за какво има толкоз огромно присъединяване при вземането на решенията.

Винаги съм участвала като тази, която съм и която би трябвало да бъдат, без да разрешава нечий разказ да се намесва. Това е значимо, тъй като има неща, които можете човек може да управлява и такива, които не може, добавя тя.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco)

Страхотното нещо в този момент е, че имам лична платформа и обществени медии. Сега имам съдружници, за разлика отпреди, когато разговарях единствено с медиите.

Ако би могла да посъветва по-младата версия на себе си, Гарсия споделя, че нейният съвет би бил, че да е друга е нейната суперсила.

Искаше ми да си бях споделила, че съм друга и че ще бъдат друга през целия си живот и това ще е моята суперсила. Разликите в това, което виждаш, са опциите, които искаш да създадеш.

Другото нещо е да вземате решения, които градят щастието ви, даже и в случай че не наподобяват като естествени решения. Говорила съм доста с щерка си за това. Да си единствената жена в стаята, като да вземем за пример ръководител на спортна лига, основава дискомфорт, тъй като там никоя друга, с изключение на теб, показва тя.

Гарсия обаче споделя, че живее в дискомфорт през целия си живот. Състезавала се като професионален бодибилдър и е била оценена по външния си тип. Губила е и е печелила.

Когато става въпрос за бизнес, настройката ми е, че съм печелила доста мачове. Знам какво е дисциплинираност. Достигала съм до ръба и съм се прибирала повече от 10 пъти. Вече съм била на първа линия, завърша тя.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР