Ако госпожа Цариградска говори с факти, а не с общи

...
Ако госпожа Цариградска говори с факти, а не с общи
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Прокуратурата не е предавала флашки за съдия Цариг...

" Ако госпожа Цариградска приказва с обстоятелства, а не с общи изказвания, ще имате коментар. Категорично не мога да потвърдя сходно нещо ", съобщи някогашният основен прокурор,

Категорично мога да заява, че сходно нещо, управлението на прокуратурата, в никакъв случай не е предписание във връзка с госпожа Цариградска

Във вторник по време на чуването й пред съдийската гилдия арбитър Цариградска, която твърди, че е била заплашвана от убития Мартин Божанов - Нотариуса, разгласи, че има машина за напън към магистрати, в която вземат участие и висши прокурори. Един от инструментите на сходна скица е и писането на публикации от чиновници на дирекция обществена връзка на прокуратурата и разпространението на оскърбителен акции. " Флашка за обява е занесена персонално от прокуратурата. По това време основен прокурор беше Сотир Цацаров ", сподели Цариградска, като добави, че това се е случвало и по времето на Иван Гешев. Подобна информация даде и и.ф. основният прокурор Борислав Сарафов по време на предходно чуване пред Висш съдебен съвет, когато разгласи, че Гешев е пращал информация до медии, по която след това са започвали инспекции.

" Няма данни за напън, има изказвания, че по времето, в което съм бил основен прокурор, флашки са били излъчени. Категорично мога да заявя, че сходно нещо управлението на прокуратурата в никакъв случай не е предписание във връзка с госпожа Цариградска и никой не е имал причастност, най-малко аз, че има някакво си дело в Луковит. Ако чуя повече обстоятелства, може да сте сигурна, че ще го разясня, в това число и пред вас ", съобщи някогашният основен прокурор.

Цацаров отхвърли да е имало данни в прокуратурата по негово време за Мартин Божанов - Нотариуса и съобщи, че е чул за него за първи път след убийството му.

В изявление пред " Свободна Европа " от вторник, 13 февруари, брачната половинка на Веселин Денков, станал прочут около следствието на " Антикорупционния фонд " " Списък за бързо реагиране ", в което се схваща и за Нотаруиса, Ивайла Бакалова, твърди, че Денков се среща с Цацаров през август 2020 година (бел. ред. - по това време Цацаров е началник на антикорупционната комисия, а в страната текат митинги против държавното управление на Бойко Борисов и тогавашния основен прокурор Иван Гешев), с цел да му се оплаче от упражняван върху него напън от прокурори. Цацаров му споделя да напише сигнал и малко по-късно е задържан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР