Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да

...
Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да
Коментари Харесай

Камен Донев предизвика Васил Василев: Да се боксираме, чакам отговор 

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева Това написа Камен Донев в своя Фейсбук профил. 

Изявлението идва в отговор на новината, че шефа на Народния спектакъл Васил Василев ще съди Донев, тъй като артистът го е нарекъл обществено " шушумига “, " човечец “ и споделил, че " не е непокътнат човек “.

В желае се упорства Донев да бъде признат за отговорен за засегнатост и да заплати 2500 лева за породени неимуществени вреди. 

Ето какво още показа Камен Донев. Публикуваме текста без редакторска интервенция: 

АКО СИ МЪЖ

… За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена…. И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ - по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да  постъпят за благородна идея.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.

Камен Донев - възможен предстоящ шеф на Народен Театър “Иван Вазов " или Министър на културата.

Във връзка с напрежението към Народния спектакъл беше заведен и различен правосъден иск на Валери Йорданов против Васил Василев.

Актьорът твърди, че здравословното му положение съществено се е влошило, откакто научил, че е почнала инспекция против неговия " нравствен татко “ Александър Морфов. Заради това той е завел дело за претърпени неимуществени вреди като претендира обезщетение от 10 000 лева, само че към този момент е предявил непълен иск за 1000 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР