Ако ГЕРБ е в управлението, всеки, който не иска да

...
Ако ГЕРБ е в управлението, всеки, който не иска да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всеки, който не иска да убива или да бъде убиван, ще има убежище в България

Ако ГЕРБ е в ръководството, всеки, който " не желае да убива или да бъде убиван в тази безмислена война, ще има леговище в България ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Така той разяснява оповестената в Русия частична готовност, която съгласно него не е ясно какъв брой е частична, и обстоятелството, че хиляди руснаци желаят да емигрират, с цел да избегнат мобилизацията.

По мотив извършените референдуми в ДНР и ЛНР той съобщи, че ГЕРБ в никакъв случай няма да се съгласи те да бъдат приети и ги дефинира като " фарс ".

Борисов сподели още, че е угрижен за саботажите по " Северен поток " 1 и 2.

" Още повече ме тревожат вероятни саботажи или пряк удар по нуклеарната централа " Запорожие ". Заканите за нуклеарна война могат да бъдат заобиколени. Това ще е злополука ", обясни водачът на ГЕРБ.

И добави, че " планините са цялостни с мигранти ".

" Ние можем да излезем от тези рецесии. От бедствието " Асен Василев " във финансите ще излезем най-трудно. След като теглеха по половин милиард всяка седмица, сложиха капан за служебното праивтелство. Да теглиш дълг във време на тази тежка политическа неустойчивост - единствено по насила би трябвало да го правиш ", сподели Борисов.

Той съобщи, че ГЕРБ не може да прави взаимни отстъпки. Припомняйки обвиняванията към партията за корупция, той посочи, че те идват от Българска социалистическа партия с така наречен червени мобифони, от ДСБ, известни с разбойническата приватизация и разнообразни кръгове - " Агнешки главички ", " Олимп " и " ПП-тата с " Джемкорп ", горивата и газа ".

Борисов сподели, че ГЕРБ може да работи с партии, които поддържат диверсификацията в горивата, довършването на договорката за F 16, да не се признават референдумите, проведени от Путин.

" Това са полезности. Това са нашите евроатлантически сътрудници. Това сме ние. Това са нашите разграничителни линии ", съобщи Борисов.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР