Ако ДПС не са до нас, ние ще паднем. Спрете

...
Ако ДПС не са до нас, ние ще паднем. Спрете
Коментари Харесай

Бойко Борисов призова ПП и ДБ да спрат да са лицемерни, защото ако ДПС не подкрепят правителството, то ще падне

Ако Движение за права и свободи не са до нас, ние ще паднем. Спрете да бъдете лицемери и признайте истината! Такъв апел насочи към Политическа партия и Демократична България от Велико Търново в събота водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той акцентира, че няма механизъм, който да направи така наречен „ некоалиция “ по-силна. Борисов добави, че министър-председателят Николай Денков, както и всички народни представители, поставят всекидневни старания, с цел да запазят кабинета.

„ Аз разбирам какъв брой му е мъчно и по тази причина разговорът с всички нас би трябвало да е всекидневен, ежечасен. Ние бяхме почтени, те не бяха /за ПП-ДБ бел. авт./ “, добави Борисов и изясни, че при гласуванията за смяна в Конституцията през вчерашния ден кворумът е станал вероятен с помощта на Политическа партия ГЕРБ.

Относно абсурда с желаната оставка на министъра на защитата Тодор Тагарев, водачът на ГЕРБ изясни, че всичко е доста просто, а медиите са го създали комплицирано.

„ Гледах господин Тагарев, който обясняваше по какъв начин всичко е направил той. Това ме ядоса и по-късно му го обясних. Сега ще ви обясня какво е направил Народното събрание, с цел да имаме искания. Предишното държавно управление не посмя, а скрито даваше оръжия на Украйна. Западните медии пишеха, че България е най-големия експортьор на оръжия и бяха прави. Ние постоянно сме били почтени и когато сме говорили за Българо-Руската дружба, и когато сме говорили за войната. От момента, в който Русия атакува Украйна и стана агресор, ние сме на страната на Украйна. Кой постави подписите си да се дадат бронетранспортьори на Украйна? Аз знам, че губим гласоподаватели, само че това е нещо, което би трябвало да се съобщи ясно. Кой постави подписи за зенитните системи? Той или ние с нашите имена, знаейки, че това ни носи проблеми. Ясно казахме, че до края на декември ще бъдат сменени бронираните машини със „ Страйкър “. Само, че чакаме Асен Василев, бюджетът да бъде след изборите, с цел да не го подлагат на критика. Затова споделих от кое не съм удовлетворен и той е задължен да се поправи. Цялата тежест сега е върху Народното събрание. Така както за Северна Македония от къде потегли рухването на ветото – от Народното събрание. За всички значими и тежки решения Народното събрание оказва помощ. Затова когато имаме искания към министрите се основават за това, че ние сме ги назначили и желаеме те да работят добре “, безапелационен е Борисов.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР