Ако досега си мислехме, че Есмер Омертова е най-горещата във

...
Ако досега си мислехме, че Есмер Омертова е най-горещата във
Коментари Харесай

Майката на Есмер се оказа по-голяма сексбомба и от нея...

Ако до момента си мислехме, че Есмер Омертова е най-горещата във семейството, то лидерското й място е съществено застрашено и то не от какъв да е, а от родната й майка.

Красавицата, която както добре знаем се подложи на не една или две пластични интервенции, има на кого да се е метнала по хубост, а фотосите на майка й освен удостоверяват това, само че и провокират нечуван екстаз в обществените мрежи. Нейната майка напряко я поставя в дребния си джоб!

Със своите екзотични татарски черти и неудържим сексапил Марина Омертова притегля окото, откъдето и да мине и обира незабавно погледите, нищо че щерка й също не е за занемаряване.



Майката на Есмер се дефинира като пътешественица, само че като специалност практикува занаята на експерт по ландшафт дизайн или първокласно озеленяване и създаване на красиви дворни площи. Несъмнено трудноемко професионално занятие, което изисква доста богато въображение и задоволително знания в региона. И несъмнено, много скъпа услуга, по която тузарите си падат изключително доста.

Въпреки че към този момент е на години, Марина наподобява повече на сестра на Есмер, в сравнение с нейна майка. Впечатлява с искрящо бяла усмивка, постоянно усмихнати очи и гладка кожа. Гримира се с ярки червила и натъртва на алената тоналност в избора на облекла, а прическата й постоянно е съвременна. Тази композиция несъмнено е класика, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР