Забрана за крушки с нажежаема жичка: Най-добрите крушки, които все още можете да купите

...
Ако домът ви е осветен с крушки с нажежаема жичка,
Коментари Харесай

Ако домът ви е осветен с крушки с нажежаема жичка, може да е време за промяна.

Производството и продажбата на крушки с нажежаема жичка са официално забранени в Съединените щати поради ниската им енергийна ефективност. Правилото, което първоначално беше предложено още през 2007 г., официално влезе в сила от 1 август 2023 г.

Ако вече не можете да купувате и използвате крушки с нажежаема жичка, какво можете да използвате? Има много страхотни алтернативи, но тласъкът е към LED крушки, които консумират по-малко енергия и издържат много по-дълго от техните аналогове с нажежаема жичка или халогенни. Може би сте чували за LED крушки или „умни крушки“ в миналото и сте направили предположението, че те са само за потребители, които искат ярко осветени стаи, многоцветни домове и новомодни технологии, управлявани чрез техния смартфон.

Свързано: Как избираме нашите продукти

Вярно е, че можете да имате тези неща, но това не е изискване. Въпреки че можете да изберете интелигентни крушки, които да се свързват с вашия интелигентен домашен център и да ги включвате и изключвате с едно докосване на телефона си, можете да се справите с „глупави“ крушки също толкова лесно. И има много лесно достъпни решения, с които да оборудвате дома си.

Какво си струва да купите LED крушка?

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато купувате LED светлина електрически крушки. Ето някои от най-важните.

Яркост: За разлика от традиционните крушки, които са категоризирани по мощност, яркостта на LED крушките се измерва в лумени. Колкото по-големи са лумените, толкова по-ярка е светлината. Например, ако сменяте 60-ватова крушка с нажежаема жичка, трябва да търсите LED крушка с около 800 лумена, но това ще варира от продукт до продукт. Енергийна ефективност: Проверете стойността на лумена на ват върху опаковката на крушката. Колкото по-високо е това число, толкова по-енергийно ефективна е крушката. Повече ефективност означава по-малко консумирана енергия и на свой ред по-ниски сметки за електричество. Продължителност на живота: LED крушките обикновено издържат по-дълго от крушките с нажежаема жичка или CFL. Потърсете крушка с номинален живот от поне 20 000 до 25 000 часа. Обикновено можете да намерите това на опаковката или в описанията на продуктите.

Най-добрите алтернативи на крушки с нажежаема жичка през 2023 г.

Искате ли светлина, която можете да свържете към интелигентните си домашни контроли? Или търсите обикновена, обикновена стара крушка, за да осветявате нещата в дома си? Не търсете повече от тези снимки. Най-добрите интелигентни светлини се предлагат както с бели, така и с цветни опции, Bluetooth, хъб и интелигентен щепсел за свързване и лесни опции за инсталиране. Те са надеждни, качествени тела и са най-добрият ви залог за създаване на интелигентен дом. По-долу намерете „тъпите“ крушки, както и най-високо оценените интелигентни светлини Philips, GE Cync, TP-Link и Lifx.

Крушка Sylvania ECO LED

Тези енергийно ефективни 9W крушки са изключително достъпна опция за замяна на 60W крушки с нажежаема жичка, които все още използвате у дома. Те светят с яркост от 750 лумена и се предлагат с посочен живот от 7 години, така че няма да се наложи да ги дърпате и сменяте като старите си крушки. Те излъчват мека, приятна светлина и се предлагат в различни нюанси и мощност, така че независимо дали предпочитате по-естествен аналог на слънчевата светлина или ярка бяла светлина, можете да получите солидна опаковка от 8 от тези крушки и да оборудвате целия си дом с тях. Възможност за димиране.

Крушка Sylvania ECO LED, $12 

$12 в Amazon

Philips LED базова матирана крушка

Тези енергийно ефективни LED крушки Philips твърдят да използват 80 процента по-малко енергия от техните 60W лампи с нажежаема жичка. Те са оценени за 10 години или 10 950 часа светлина, когато се измерват над 3 часа на ден, което означава, че вероятно няма да имате причина да сменяте тези крушки известно време. Те обаче не могат да се димират.

Основна матирана крушка Philips LED (опаковка от 16), $31

$31 в Amazon

Cree Lighting LED дневна крушка

Нуждаете се пакет основни крушки? Няма да сбъркате с този комплект от седем еквивалентни крушки Cree Lighting 100 W. Те са димируеми, оценени за 22+ години употреба (над 25 000 часа) и се доставят с нечуплива пластмасова крушка. Те излъчват ярък, приятен оттенък, вдъхновен от дневната светлина, така че ще осветят пространството ви точно както биха осветили старите ви крушки с нажежаема жичка. И те също са доста достъпни за спецификациите, които се предлагат тук. Те не са само за купувачи с ограничен бюджет, но със сигурност ще свършат работа за всеки, който няма нищо против да похарчи малко.

Cree Lighting 100W еквивалентна LED крушка за дневна светлина 5000K (7 пакета), $47

$47 в Amazon

Интелигентна крушка Philips Hue High Lumen

Линията Philips Hue е трудна за победа, когато става дума за интелигентно осветление. Премиум серията 100W High Lumen може да се похвали със сериозна яркост, която е особено полезна за по-големи жилищни пространства. Изберете между бяла светлина или над 16 милиона нюанса, с Wi-Fi и Bluetooth настройка, която е лесна за управление направо от вашия телефон или платформа за цифров интелигентен дом. Променете светлинните ефекти с едно натискане на бутон, на закрито или на открито. Добавете Hue Hub (продава се отделно), за да активирате допълнителни опции, включително таймери, светлинни сцени и много други.

Клиент на Amazon нарече тази интелигентна крушка една от най-добрите на пазара: „Това са едни от най-добрите интелигентни крушки. Можете ли да намерите по-евтини крушки, що се отнася до разходите? Да, можете .. Но поговорката гласи: „Получавате това, за което плащате.“ И това е вярно с тези крушки. Ако сте готови да инвестирате в системата Hue, няма да останете разочаровани."

Интелигентна крушка Philips Hue High Lumen, $55

$55 в Amazon

Интелигентна крушка GE Cync Direct Connect

Интелигентните крушки Cync Direct Connect на GE са достъпни и разполагат с всички функции светлини, които се предлагат с голямо разнообразие от опции. Те са малко по-малко ярки от другите интелигентни крушки в техния ценови диапазон, при 750 лумена, но поддържат милиони цветове и различни функции.

Без нужда от хъб, те могат да се свързват чрез Bluetooth и Wi-Fi чрез приложение, за да позволят зададени графици, запазени цветни сцени и някои от най-простите опции за настройка, които ще намерите.

Купувач на Amazon обяви тези интелигентни светлини за „калейдоскоп за огнището“: „Има всички цветове от спектъра и може да имитира настройки като трептене на свещ или залез. Светлината може да бъде затъмнени или с повишена интензивност. Те също така са оценени да издържат 15 пъти по-дълго от обикновените крушки."

 

$47 в Amazon

TP-Link Tapo интелигентна Wi-Fi светлинна лента

Ако лентовото осветление е по-бързо, тази интелигентна светлинна лента на TP-Link е проста и ясна опция, която има всичко необходимо, за да осветите стаята си. Ще имате достъп до калейдоскопични 1000 лумена яркост и 16 милиона цвята. Но ако това е малко поразително, няма притеснения: идва с предварително зададени цветни сцени, от които можете да избирате, още от кутията.

Освен това е почти безпроблемно настройване и е съвместимо с Amazon Alexa, Google Assistant и Apple HomeKit, което означава, че сте обхванати, без значение коя платформа за интелигентен дом сте избрали. Тези светлини са чудесни за добавяне на ефекти към врати, цели стаи или задната част на телевизор, за да подобрите предаванията и филмите.

Купувач от Amazon ги нарече перфектни: „Не можех да поискам по-добра настройка, приложението работи безупречно и осветлението е по-добро, отколкото се надявах. Ще получа още комплекти!“

TP-Link Tapo интелигентна Wi-Fi светлинна лента, $35

$35 в Amazon

Lifx Mini White интелигентна крушка

Ако търсите не- с интелигентна светлина, която можете да включите и използвате за минути, мини крушката Lifx е фантастична опция. Той може да се похвали с по-малък форм фактор от събратята си и предлага само бяла светлина, но е впечатляващо ярък с 800 лумена. Свързва се бързо и безболезнено към вашата Wi-Fi мрежа и Bluetooth и не изисква хъб. Той е безупречен по отношение на допълнителни функции, но е толкова прост и надежден, че може да е като завинтване на традиционна електрическа крушка.

Купувач на Amazon беше напълно доволен от покупката: „Получих топ ниво, без хъб, конкурентна многоцветна крушка, която работи добре. Всички те се интегрират безпроблемно с рутините на Alexa, включително времена за включване/изключване или команди, времена на залез/изгрев, затъмняване или увеличаване на нивата на яркост (напр. отидете до 80% за 50 минути ). Качествен продукт."

Интелигентна крушка Lifx Mini White, $10

$10 в Amazon

Интелигентна крушка Philips Hue White и Colour Ambiance

Тази интелигентна светлина се отличава с изключително качество с повече от 16 милиони нюанси, включително блестящо бяло. Освен това е много лесно да се настрои. Регулирането на настройките за гласов контрол може да се извърши директно от приложението с Bluetooth, което ви позволява да управлявате до 10 смарт крушки наведнъж. Той може да се похвали с огромен живот от 25 000 часа. Тежките потребители могат да закупят Hue Hub (продава се отделно), за да отключат допълнителни функции, включително таймери и рутинни процедури.

Един клиент на Amazon похвали времето за реакция на тази светлина, когато се използва за общо осветление или специални ефекти: „Успях да последователно ударя мълния със звукови ефекти, внезапни бързи промени на цвета и цял набор от забавни ефекти. не се използват за ефекти, тези светлини осветяват верандата ми с реалистичен, но не твърде разсейващ ефект на пламък."

Интелигентна крушка Philips Hue White и Color Ambiance, $37

$37 в Amazon

Интелигентна крушка Wyze Bulb Color

Достъпната Wyze Bulb Color е опция от среден клас, която може се бори срещу несравнимата интелигентна крушка Philips Hue. Той предлага 16 милиона цвята за избор и свързано приложение Wyze за регулиране на промените в сцената, нюанса и контрола на температурата на осветлението, без да е необходим хъб или мост за допълнителни функции.

Клиент на Amazon похвали крушката за нейната отлична стойност и надеждност: „Тези крушки изпълняват всичко обещано и са много надеждни. Използвах ги няколко седмици и поръчвам още една опаковка от 4 бр. използвам във втора подова лампа в моята всекидневна."

Интелигентна крушка Wyze Bulb Color, 14 $

14 $ в Amazon

Sengled Smart Wi-Fi LED крушка 2 пакета

Това Бюджетната крушка е най-евтиният наличен вариант и получавате 2 пакета за по-малко от цената на конкурентите. Той предлага 16 милиона цвята и работи както с Alexa, така и с Google Home, въпреки че не поддържа Apple HomeKit.

Той обаче се предлага с различни функции, включително планиране и рутинни процедури, без необходимост от допълнителен център. За просто гласово контролирано осветление с допълнителни опции за дистанционно настройване, крушките на Sengled са жизнеспособни и пестеливи покупки, които идват с някои от предимствата, които техните конкуренти предлагат.

Един клиент на Amazon обяви, че харесва тези крушки и че не е необходим хъб: „Като цяло горещо препоръчвам интелигентната крушка Sengled на всеки, който търси лесен и удобен начин да контролира своето осветление. Това е страхотна инвестиция което се отплаща както в удобството, така и в спестяването на енергия."

Sengled Smart Wi-Fi LED електрическа крушка 2 пакета, $14

$14 в Amazon

Какво е новото правило за електрическата крушка?

През април 2022 г. ново регламентът беше приет от Министерството на енергетиката при администрацията на президента Джо Байдън. Правилото изисква електрическите крушки да излъчват минимум 45 лумена на ват. Лумените се отнасят до конкретно измерване на яркостта. Това означава, че няма да има повече обикновени крушки с нажежаема жичка в производство или в продажба, тъй като те обикновено са около 15 лумена на ват. За сравнение, повечето LED крушки предлагат 75 лумена на ват или повече.

Кои крушки все още са законни?

Не всички крушки с нажежаема жичка са засегнати. Правилото все още позволява няколко вида специални крушки да останат налични за покупка и в производство. Те включват светлини за хладилник и фурна, лампи за насекоми, цветни лампи, инфрачервени лампи, светлини за растения, прожектори, рефлекторни лампи, лампи за витрини и пътни сигнали, между другото. Така че, ако имате нужда от специален тип крушка, тя вероятно все още ще бъде налична.

Защо крушките с нажежаема жичка са забранени?

Всичко това е в опит да се насърчи пестенето на енергия. Министерството на енергетиката изчислява, че потребителите в САЩ биха могли да спестят близо 3 милиарда долара от сметките си за комунални услуги, като се откажат от по-старите, по-малко ефективни крушки. Преходът също се очаква да намали въглеродните емисии с 222 милиона метрични тона през следващите три десетилетия.

Какво означава това за крушките, които все още имате?

Добрата новина е, не е нужно да изхвърляте старите си крушки - те не са незаконни за притежаване или използване. Докато настоящите ви крушки с нажежаема жичка работят, можете да продължите да ги използвате. Когато изгорят, можете да ги замените с LED алтернативи.

Кои крушки може да бъдат забранени следващите?

Компактните флуоресцентни крушки (CFL) са следващите в списъка за потенциална забрана . През декември 2022 г. Министерството на енергетиката предложи ново правило, което има за цел да удвои сегашното минимално ниво на ефективност на електрическата крушка до над 120 лумена на ват. Ако действително се случи до края на 2024 г., може да видим същия тип забрана за CFL крушки.

Свързано съдържание от CBS Essentials:

Най-доброто външно интелигентно осветление през 2022 г., плюс сделки за интелигентно осветление Как да контролирате домашните си светлини с гласова команда Технологията за интелигентен дом може да ви помогне да спестите пари от сметки за енергия
Най-доброто Bluetooth високоговорители за 2023 г. Най-добрите оферти за iRobot Roomba в Amazon: Вземете 35% отстъпка от любимия на читателите CBS Essentials прахосмукачка iRobot Roomba 694 Най-добрите оферти на Amazon за камери и звънци на Blink
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР