Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел

...
Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел
Коментари Харесай

Пеевски: Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел властта в България

Ако дерогацията не падне, ще считаме, че Путин е взел властта в България. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Делян Пеевски от Движение за права и свободи. По думите му от изключението се облагодетелства режимът на Путин.

Пеевски не отговори съответно на въпроса дали дерогацията може да счупи сглобката. Той посочи, че е позитивно надъхан, че ще има диалог и ще спре финансирането на Русия и Вагнер с пари от „ Лукойл “.

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов насочи и рецензии към сътрудниците в ръководството поради гласуванията за отхвърли за бърза възбрана за импорт на съветски нефт. По думите му при гласуването за отпадане от дерогацията ще се види има ли нова сглобка от прокремълски партии.

" ПП-ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията. Дълговата рецесия е реалност към този момент. Трябва да имаме бюджет, който да пази от дълговата серпантина. Ние ще поддържаме единствено неща, които считаме за верни ", акцентира още Борисов.

Бойко Борисов разяснява и обстановката в Столичния общински съвет. Той съобщи, че от ПП-ДБ ще платят цената горчиво, в случай че създадат коалиция в София с Българска социалистическа партия и „ Възраждане “.

Борисов добави, че в телефонен диалог Кирил Петков е декларирал, че в случай че Васил Терзиев не бъде определен за кмет на София, то тогава държавното управление ще падне.Той бе безапелационен, че няма да поддържат Борисов Бонев за ръководител на Столичния общински съвет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР