Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност,

...
Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност,
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност

Ако държат с кръв да изгубят властта, има такава опция, само че е това което аз не желая. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, дамите им и децата им са на площада и стачкуват дружно с вас.
И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят тъкмо като нас, само че са на работа. Много да внимават, в случай че желаят кръв, да не се окаже, че са сами в постройките, в които работят. Ако желаят, да го одобряват за предизвестие. Това сподели Арман Бабикян в „ Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Ако министър-председателят е прочел вярно знаците на американското посолство, би трябвало доста съществено да се е тормозил, сподели още Бабикян.

Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на Европейски Съюз. Той реши, че това е следващата Меркел, коята гушва през врата като яре с равнища, което значи, че не е чел добре биографията ѝ. Защото там написа, дипломат, аташе, цялата подчиненост, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, тъй като е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и приказва български, доста обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, оправдавам се, огромна неточност, добави Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР