Ако човек ви е скъп, по-добре не крийте чувсствата си.

...
Ако човек ви е скъп, по-добре не крийте чувсствата си.
Коментари Харесай

Какво кара зодиакалните знаци да си отиват, дори и да ви харесват

Ако човек ви е безценен, по-добре не крийте чувсствата си.

1.       Овен

Притеснява го прекомерно бързото развиване на събитията. Обзема го тревожно възприятие, като че ли го принуждават да се успокои.

2.       Телец

Преследва го чувството, че го пренебрегват. Плаши го приемането на смесени сигнали. Не се усеща удобно, когато няма достоверна информация за възприятията на колегата си.

3.       Близнаци

Не е добра концепция да го атакувате със известия. Така той има чувството за ограничаване на свободата и известна изолираност от компанията на приятелите. Това сигурно е притеснително.

4.       Рак

Не се усеща в свои води. Струва му се, че го глезите нездравословно. Твърде доста дарове получава без да има основателна причина, съгласно него.

5.       Лъв
5 знака, че този мъж няма стойност и не е за вас
Може би сте дружно от известно време и мисълта да останете дружно вечно се върти в главата ви. Може би сте се открили и мечтаете...
Прочети повече
Засипвате го с прекалено много въпроси, а подобен надзор е позорен за него. Чувства се по този начин, като че ли го принуждавате да се разкрие прекомерно бързо и да изпадне в уязвимо състояние. Това е нещо неприсъщо за него и ще го отбягва по всякакъв начин.

6.       Дева

Чувства се принудена безусловно да промени графика или проектите си и да откри в допълнение място в живота си за различен човек. Това е стресиращо за този знак, защото обича всичко да е по проект и да се прави по съвършения метод.  

7.       Везни

Според представителите на този знак, те би трябвало да правят цялата работа сами.Стремят се да дадат най-хубавото от себе си, а в това време се усещат подценени или срещат равнодушие.
Двойките в зодиака, чиято обич не може да издържи на тестванията
Партньорите, които съумяват да изградят щастлива връзка, постоянно са подготвени да създадат компромис в името на любовта. Астролозите определ...
Прочети повече
8.       Скорпион

Те не понасят прекомерно доста обятия, целувки и докосвания. В Същото време са принудени да ги търпят. Това е мъчно за понасяне.

9.       Стрелец

Стрелецът го преследва натрапчивот възприятие за отменяне, недоумение и самотност в компанията на други хора. Зловещо е да си в огромна компания, а да се чувстваш самичък.

10.   Козирог
Как по-лесно да преодолееш раздялата?
Всеки от нас е трябвало да се оправи с раздялата с обичан човек: от време на време хората се разделят елементарно, а от време на време „ скъсването “...
Прочети повече
Не е добре това, че прекарвате прекомерно доста време дружно. Непрекъснато има чувството, че се задушава. Дразни го цялостната липса на време за себе си.

11.   Водолей

Има възприятието, че е бебе под зоркия взор на майка си. Слуша лекции и препоръки за това кой е и какво не би трябвало да прави. Не смятате ли, че това не е прелестно за никого.

12.   Риби

Притеснява го остатъкът от физическа непосредственост. Бързането в леглото не е за него. А чувството на насила към фамилиарност напряко го унищожава.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР