Ако четете Момичетата от града“, не може да не сте

...
Ако четете Момичетата от града“, не може да не сте
Коментари Харесай

Как да пътуваме все по-лесно по света и у нас

Ако четете „ Момичетата от града “, не може да не сте разбрали, че ние, девойките, пътуваме доста! Способни сме на неповторими неща в това отношение, като да вземем за пример да летим за един ден до Лондон и назад, с цел да посетим дълго чакана галерия. Планираме си отдалеко културните уикенди в Европа, а от време на време просто бягаме накъдето ни видят очите из България или в чужбина, ей по този начин, с цел да сменим ситуацията. И не, не ни излиза скъпо, тъй като го планираме и реализираме както би трябвало. 

Пътуването е все по-лесно. А с помощта на съдействието ни с  ще ви разкажем и за това какъв брой още по-лесно би могло да бъде.

Организирането на почивката до мечтаната дестинация може да се случи без очакване и спестяване с използването на. БНП Париба Лични Финанси дават подобен до 80 хиляди лева с закрепена рента и вноски за целия интервал, с бърз и елементарен развой на кандидатстване без поръчители и без скрити такси и комисионни. 

С на  БНП Париба Лични Финанси  пък нямате годишна такса за обслужване, имате до 58 дни гратисен интервал, опция за покупка на равни вноски в границите на кредитния предел, а паричният превод към разплащателна сметка е без такса.

На път не е нужно да си носите даже портмонето, защото картите дават освен достъп до нужните средства, а и до няколко други значими неща, които вършат всяко пътешестване несъмнено, безвредно и преференциално. Ето кои са те.

Организацията и резервациите са на един клик разстояние

Организирането на пътешестване, малко или дълго, в никакъв случай не е било по-лесно. Резервациите по целия свят са без ограничаване. Достатъчно е да харесате дестинация и място и да резервирате без банкови преводи и медиатори. Можете да се възползвате и от по-добри цени, сравнявайки портали за резервации, както всички хора в Европейски Съюз (геоблокирането в някои случаи скоро също ще е в миналото).

Често, в случай че резервацията е по този метод, можете да се възползвате и от специфични отстъпки, а неналичието на медиатор в доста случаи значи и липса на такси за транзакции. Самолетните билети се купуват с един клик, бързо и на най-хубавата цена. Някои са свързани и с стратегии за събиране на пътни благи и т.н. Резервацията на кола също е доста улеснен развой, а и всичко друго – от билети за събития и музеи до вечеря в ресторант, може да бъде направено елементарно и комфортно и при нулев риск от загуба или грабеж.

Никога не оставате без пари

На път се случва безусловно всичко.  Картата е сигурността, от която имате потребност, с цел да сте спокойни, че можете да посрещнете непредвидени разноски. Винаги дръжте под око кредитния си предел обаче. 

Кредитните карти дават и здравна застраховка

Да, това в действителност е по този начин, макар че малко хора го знаят. По този начин имате здравна отбрана при незабавен случай. Това е доста значимо, тъй като разликата сред една мечтана почивка и една провалена почивка от време на време е само миг. 

Помните ли когато, пристигайки в чужбина, първо се оглеждахме къде е бюрото за обмяна на валута, смятахме дали курсът е преференциален и вадехме кеш за всяко нещо? Сега всичко това е зад тила ни, в предишното, а и и можем умерено да се любуваме на максимата, че индивидът е човек, когато е на път. 

С поддръжката на БНП Париба Лични Финанси

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР