Ако БСП получи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство

...
Ако БСП получи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Ако БСП получи третия мандат, ще предложи служебният кабинет да остане редовен |

Ако Българска социалистическа партия получи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление ще предложи състава на служебния кабинет да остане постоянен. Това съобщи Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия в предаването " Лице в Лице " по bTV.

Той посочи, че ще бъдат водени диалози със служебните министри дали биха траяли да извършват активността си като постоянни, единствено в случай че третият мандат отиде при Левицата. 

Мирчев беше безапелационен, че при връчването на третия мандат е належащо париите, които желаят смяна на модела, да проведат разговор, тъй като провокациите пред страната са доста. Нарастващата инфлация, безработицата, преодоляването на Коронавирус рецесията, митингите на медици и ресторантьори и повишението на цената на тока са измежду най-големите проблеми са решение бързо, счита Мирчев. 

Според представителя на Столетницата партиите би трябвало да се обединят точно към 4-5 основни целта. 

" Ние не сме една партия, разнообразни сме, имаме разнообразни визии, само че в подобен миг, когато искаш да " изчегърташ " или да премахнеш нездравословна система, би трябвало да видиш къде са допирните точки, с цел да направиш нещо положително ", акцентира Мирчев. 

Той изрази вяра, че Има Такъв Народ може да поддържа държавно управление с третия мандат на Българска социалистическа партия. Мирчев се аргументира, че откакто Слави Трифонов изрече поддръжка за Румен Радев за втори президентски мандат, не би трябвало да има нещо срещу състава на неговото служебно държавно управление. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР