Ако БСП има готовност за съставяне на правителство, нека да

...
Ако БСП има готовност за съставяне на правителство, нека да
Коментари Харесай

Явор Нотев: Лично аз не бих подкрепил вота на недоверие на БСП

Ако Българска социалистическа партия има подготвеност за сформиране на държавно управление, дано да обяснят по какъв начин ще ръководят. Аз персонално обаче няма да поддържа вота на съмнение на Българска социалистическа партия, тъй като имам основателни визии какво е бъдещето на ръководството ако вотът бъде подсилен. Това съобщи в студиото на ''Още от деня'' по Българска национална телевизия националният представител от ''Атака'' Явор Нотев.

,,Доколкото знам Българска социалистическа партия не желае да сформира държавно управление, а вместо това приказват за служебно държавно управление и през есента – предварителни избори. Смятам, че това е прекомерно рисков за страната ход. Събаряне на ръководството на страната без да се предлага опция не е добра идея'', изясни още Нотев.

ГЕРБ: Българска социалистическа партия целят основаване на рецесии и политическа неустойчивост

Относно предлагането на основния прокурор Иван Гешев върху престъпно записаните лица у нас да бъде упражняван контрол депутатът изрази мнението, че сходна мярка е наложителна. По думите му хора, които се намират в светлината на прожекторите на правосъдната система, постоянно си разрешават да нарушават закона, давайки за образец последното осъществено закононарушение в с. Галиче.

Изправят пред Темида момчето, умъртвило Андреа от Галиче

Явор Нотев още веднъж стартира концепцията на ''Атака'' за въвеждане на охранителни отряди в дребните обитаеми места.

,,Няма по какъв начин да не споделям тази концепция, тъй като това е остаряла концепция и е на ''Атака''. Но би трябвало да има и гаранции, че няма да се злоупотреби с пълномощията, които ще бъдат делегирани на тези хора'', показа още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР