Ако беше сложен на топло, сега нямаше да е на

...
Ако беше сложен на топло, сега нямаше да е на
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Комунистическата власт се преоблече в нови дрешки и подмени съветския 9-и септември с руския 3-ти март


Ако беше комплициран на топло, в този момент нямаше да е на хладно – съобщи някогашният шеф на разузнаването във връзка убийството на Алексей Петров

3 март е значим празник, само че никой не е бил питан дали това да стане народен празник.

„ Комунистическата власт се преоблече в едно нови дрешки  и реши да избяга от 9 септември и да наложи съветския 3-ти март “, съобщи пред бТВ Димо Гяуров, който беше шеф на разузнаването.

Според него 6-и септември е най-хубавата дата.

По проблема с убийството на Алексей Петров той разяснява, че в никакъв случай няма да се стигне до поръчителя, а вероятността да се откри причинителят е доста дребна.

„ Бандитсткото му минало го застигна. Правосъдието не съумя да го откри като нарушител. Ако преди време беше комплициран на топло, в този момент нямаше да е на хладно “, отсече Гяуров.

Той прикани да не се повтарят масата от нелепости, които са се изписали по медиите за убийството на Петров. Това, че откритият проектил е с размер 7.62 нищо не значи, а огромна част от медиите го свързаха с автомат „ Калашников “ - нищо сходно, отвърна Гяуров опцията с какво оръжие е бил погубен някогашната барета.

Гяуров беше безапелационен, че Алексей Петров няма връзка с образуването на държавно управление. Той е уверен, че няма да се случи елементарно отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, което няма да стане без единодушие сред Министерски съвет и президента Румен Радев. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР