Ако България влезе в Еврозоната, функциите на БНБ се свеждат

...
Ако България влезе в Еврозоната, функциите на БНБ се свеждат
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Санкциите ни превърнаха във враг на Русия

" Ако България влезе в Еврозоната, функционалностите на Българска народна банка се свеждат до това да са една пощенска кутия. Управителят на Българска народна банка ще има просто една служба, която ще е най-скъпоплатената в страната. Каква работа ще има шефът на Българска народна банка в случай, че той няма да има никакви длъжностни пълномощия, като се изключи това да извършва взетите решения от Европейската централна банка ".

Това съобщи депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му ние влизаме от рецесия в рецесия.

" Истината е, че българският бизнес беше изправен пред колапс още преди да пристигна това държавно управление. Българският бизнес заплаща най-скъпия ток в целия Европейски съюз и паралелно с това сме страната, която има напълно самостоятелна енергетика във връзка с производството от атомна електроцентрала и ТЕЦ-ове, които добиват въглища от нашите си мини ", добави Цончо Ганев пред Bulgaria ON AIR.

" От " Възраждане " бяхме доста срещу икономическите наказания, тъй като стопанската система ни ще пострада. Заради тези наказания България влезе в листата на Русия за вражеска страна ", уточни гостът.

И заключи, че надали българският народ ще гледа в профил и ще е склонен с това да взе участие в непозната война.

" Това държавно управление го е е боязън от българския народ ", добави Ганев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР