Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се

...
Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ако България бъде изолирана от Шенген, руската пропаганда ще се умножи по десет

" Ако България бъде изолирана от Шенген, съветската агитация ще се умножи по 10. Руските хибридни офанзиви ще станат по-ефективни. Какви ще бъдат техните послания? – Много обикновено. Българите са второкласен хора, изоставени от Европа ", сподели Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното, президент на България (2012 – 2017 г.), на интернационалната конференция „ Войната се води освен на бойните полета: Хибридната война на Русия “. Събитието е проведено от фондация „ Конрад Аденауер взаимно със Софийския конгрес за сигурност. 

За какви полезности приказваме, когато Австрия и Нидерландия заради вътрешнополитически аргументи, макар че от 2011 година България извършва избрани механически критерии, оставят България. Да го кажем в прав текст. Когато България остане сама, изолирана, в периферията на Европейския съюз (ЕС), огромният победител е Путин. Путин и неговите популисти в България, сподели още Плевнелиев. 

" Относно войната на Русия в Украйна той означи, че е невиждана и не знаем по кое време ще завърши. Не знаем до каква степен ще стигне диктаторът в Москва, който по нищо не се разграничава от един различен деспот, който отхвърляше правото на хората да се самоопределят. За мен е ясно, че Путин е новият Хитлер ", съобщи Плевнелиев и добави:

" Той по никакъв метод не е подготвен да даде независимост на самоопределяне на украинският народ, не е подготвен да одобри, че тази горда нация може да има своя суверенитет, бъдеще, публичен ред. И никога те няма да одобряват, че един актуален деспот се пробва да им наложи, в случай че щете, неговото предпочитание тях просто да ги няма ".

По думите на Плевнелиев днешната война се води на всички места и не е единствено по телевизионните екрани. Тя е в България, Германия, във всяка европейска страна. Тя визира страните по света, сподели той. Плевнелиев означи, че тази война има своите аспекти и никога не е единствено военна  - тя е енергийна, пропагандна, хибридна война, кибер война, икономическа война. 

Плевнелиев посочи, че би трябвало да защитим Европейски Съюз като план за мир. Според него обаче мирът не е вероятен, когато нуклеарна мощ, членка на съвета за сигурност на Организация на обединените нации, може да взривява разпоредбите на същата тази организация. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР