Ако бъде избран за президент на САЩ, трябва да очакваме

...
Ако бъде избран за президент на САЩ, трябва да очакваме
Коментари Харесай

Бранимир Ботев: Байдън е най-големият привърженик на Северна Македония в Евросъюза

" Ако бъде определен за президент на Съединени американски щати, би трябвало да чакаме промени във външната политика на страната ". Това съобщи президентът на Европейската лига за икономическо съдействие Бранимир Ботев в предаването " Лице в лице “ по БТВ. По неговите думи е било " ясно декларирано, че най-големият съмишленик и основател на присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз ще е Джо Байдън “.
" Република Северна Македония е аварийното трасе за продължаването на ”Турски поток ”, дано не се залъгваме. В момента преобладават стопански и световни ползи, които постановат ролята на Северна Македония в избран пъзел, който да подсигурява сигурността в района “, сподели Ботев. " България продължава постоянно да отстоява позиции, които са верни от позиция на нашата история, само че като че ли за вътрешна консумация. Никой не може да разбере проблемите ни в Брюксел, повярвайте ми “, добави президентът на Европейската лига за икономическо съдействие. Според него главната разлика сред нас и Гърция е, че Атина десетилетия наред е водила политика, която Европа и Съединени американски щати припознаваха, тъй като са разяснявали ясно своите позиции пред интернационалната общественост.
 Бранимир Ботев: Не е разумно Англия да ни постанова карантина Бранимир Ботев: Не е разумно Англия да ни постанова карантина
Трябва незабавно да стартира усилени реклама на вътрешния пазар за зимния туристически сезон. Това разгласи някогашният заместник-министър по тур...
Байдън ще върне Съединени американски щати в Парижкото съглашение за климата. " Това значи и ясно подаване на ръка към Европейски Съюз и Европейска комисия. Това е непосредствено подаване на ръка и към Зелената договорка. Това значи и ново поле за договаряния с Европа и огромните индустриални корпорации “, съобщи Ботев.
До 2024 година има мрачни прогнози за българския туризъм. Проблемът е, че няма диверсификация в бранша и се залага главно на сезонните ваканции и то най-много през лятото, въпреки че има тактика за развиване до 2030 година, само че тя не се извършва. " Така не се употребяват запаси като минералните ни води за балнеоложки почивки ", съобщи специалистът, който е някогашен министър на туризма. Според него концепцията за потреблението на хотелите за карантиниране на контактни и заболели с ковид е добра, тъй като тези здания са на по-добро равнище от лечебните заведения, само че въпросът е с обезпечаването на медицински личен състав, който да се грижи за изолираните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР