акар и ситуацията в момента да е доста по-различна, що

...
акар и ситуацията в момента да е доста по-различна, що
Коментари Харесай

Какво да не правим, когато сме на летище

акар и обстановката сега да е много по-различна, що се отнася до пътешествия по света (заради рецесията с коронавируса), има някои правила, които не престават да важат, когато сте на едно или друго летище. Не би трябвало да забравяме, че въпреки всичко ограниченията за сигурност, както и други общи правила, не могат да бъдат анулирани поради международната пандемия, описват от канала във.

Ето някои неща, които не би трябвало да вършим и да забравяме, когато сме на летище:

Не закъснявайте

Най-важното предписание във връзка с летенето със аероплан. Не се опитвайте да си намерите опрощение да се появявате на летището в последния миг. Винаги нещо може да се обърка и най-после да изпуснете полета, за който сте платили огромна сума. Дори и да е малко - закъснението още веднъж не е алтернатива.

Не взимайте приспивателни

Освен че можете да поставите хората, които седят до вас в самолета, в неуместна обстановка, не бихте могли да реагирате и при положение на незабавна обстановка. По-добре оставете приспивателните за след кацане.

Не пийте прекомерно доста алкохол

Летенето дехидратира организма, което значи, че злоупотребата с по-голямо количество алкохол преди и по време на полета не е добра концепция. Заложете на водата, въпреки и да смятате, че алкохолът ще направи летенето по-приятно. Няма!

Не хабете батерията на телефона си

Със сигурност за доста от вас е по-забавно да преглеждат обществените мрежи и да гледат клипове в интернет, само че въпреки всичко избягвайте да употребявате телефона си прекомерно доста. Не знаете дали батерията, която сте изхабили за занимания, няма да ви послужи.

Във видеото горе вижте кои са най-скъпите летища
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР