Академик Бултекс 99 завърши на четвърта позиция редовния сезон в

...
Академик Бултекс 99 завърши на четвърта позиция редовния сезон в
Коментари Харесай

Черно море Тича приключи сезона с поражение в Пловдив

Академик Бултекс 99 приключи на четвърта позиция постоянния сезон в НБЛ, след победа над Черно море Тича със 100:79. За Черно море това бе финален дуел за сезона, защото " моряците " приключват девети и не се класираха за плейофите, оповестява BGbasket.

``
реклама

Академик Бултекс 99 и Рилски състезател завършват с еднакъв актив, само че пловдивчани са с по-добрите индикатори в директните мачове, по тази причина остават четвърти и ще имат домакинско преимущество в конфликтите с Рилецо в първи кръг.

Двубоят се реши за една четвърт, даже за броени минути, във втория интервал. Черно море започва чудесно, с съвсем съвършена успеваемост и водеше с 5 точки след 10 минути.

Варненци продължиха да играят добре, само че страхотна серия на Академик в средата на втората част безусловно обърна всичко. След 34:11 в тази четвърт, домакините пречупиха съпротивата и по-късно единствено поддържаха преднината си.

С 19 точки най-резултатен за триумфа бе Венелин Христов, Питър Олисемека се регистрира с 18 точки и 10 битки, Александър Груев добави 17 точки, а Васил Бачев - 14 точки и 8 асистенции.

Георги Боянов завърши с 25 точки и 13 битки за Черно море Тича, Веселин Георгиев означи 14. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР