Агресивни кучета са подгонили жена в Асеновград. По думите й

...
Агресивни кучета са подгонили жена в Асеновград. По думите й
Коментари Харесай

Улични кучета тормозят асеновградчани! Жена: Нападнаха ме до автогарата

Агресивни кучета са подгонили жена в Асеновград. По думите й тя е била нападната от четири бездомни животни на автогарата в града.

Тя е била избавена от инцидентни минувачи и за благополучие се разминава са с нерешителност. Жената споделя, че не е предизвикала кучетата по никакъв метод.

" Тази заран бях нападната от 4 кучета на автогарата, някои от които съм виждала и преди.. За шанс имаше хора към мен и не бях нахапана. Не знам до по кое време ще продължава това, само че не е обикновено! Бъдете внимателни, макар че са чикирани животните са нападателни. ", написа Таня Асенова във Facebook.

Тя се притеснява, че в региона има и деца, а идващият път може да има и потърпевш.

Според мненията под обявата казусът надалеч не е единственият в града, а съответни ограничения по казуса към този момент няма.

" Много са нападателни,и към ОУ " Ангел Кънчев " е цялостно със боязън пущам детето на учебно заведение ", отбелязва Ани Ш.

" Докога ще излизаме със боязън на улицата? Тези случаи зачестиха към този момент през ден! Детето ми изпада в суматоха, като някое бездомно куче тръгне към нас, откакто детската ни количка беше нападната, преди 2 години, от тройката диваци, които скачат на колите до Lidl! ", разяснява Ани К.

Авторката на поста отбелязва, че ще подаде тъжба. Следва институциите да си свършат работата.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР