Агресивната депутатка от „Възраждане” Елена Гунчева, която втрещи не само

...
Агресивната депутатка от „Възраждане” Елена Гунчева, която втрещи не само
Коментари Харесай

Нападателката на МС Елена Гунчева налетя и на Христо Иванов

Агресивната депутатка от „ Възраждане” Елена Гунчева, която втрещи освен политиците, само че и непознатите посланици с възторга си, че Русия може да улучи Министерски съвет с ракети, не се кротна и след реакцията на шефа на Народното събрание Николай Минчев. Нещо повече - след формалната позиция на парламентарния началник, който дефинира изказванията й за " недостойни и неприемливи ", Гунчева не смекчи тона, а гневно атакува сътрудника си по право.

Понеже съм любознателна, какво ще кажеш, Минчев, за апелите на различен народен представител за разполагане на ЧУЖДИ ВОЙСКИ на българска територия и наричането на един от международните водачи " деспот "? На това май простосмъртните хора му споделяме изменничество и измяна!, написа Гунчева след думите на Минчев. Тя засяга думи на водача на Демократична България Христо Иванов, който назова Путин деспот.

Призивът на Гучева в обществените мрежи гласеше следното: " Не се отчайвайте, има някаква вяра - Русия има високоточкови оръжия, тъй че тъкмо може да улучи Министерски съвет, в случай че Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата ", пишеше в изтрития пост на Гунчева.

С второто Гунчева декларира, че има подготвеност да уточни какъв е адресът в София на посолството на Съединени американски щати с дипломат Херо Мустафа.

Хиперактивната депутатка евентуално не се е смутила и от острата реакция на посланиците на страните от Европейски Съюз, Съединени американски щати, Англия, Израел, Япония, Канада, Албания, Австралия и Грузия в България, които излязоха с общи позиции, с които осъдиха заканите на депутатката.

В понеделник посланиците от 26-те страни членки на Европейски Съюз нарекоха думите на Гунчева " неизвиними ".





" Ние сме обединени в убеждението си, че речта на омразата не може да има място в нашите общества ", обявиха дипломатите в позицията.

Във вторник пристигна и реакцията на посланиците на Съединени американски щати, Албания, Австралия, Канада, Грузия, Израел, Япония и Англия, които се причислиха към позицията на сътрудниците си.

След забележката на ръководителя на Народното събрание, депутатката пусна и декларация на стената си във фейсбук, която обаче не е подписана от „ Възраждане”, а от нея. В края на тирадата какво е възможно и какво не за народните представители, Елена Гунчева намеси външния министър на Русия Сергей Лавров. По думите ѝ, в случай че Никола Минчев и сътрудниците му са слушали речта на съветския външен министър, са щели да схванат защо били предизвестията ѝ:

Гунчева изясни, че смята за неприемливо „ ръководител на Народното събрание да следи какво разгласяват депутатите във фейсбук. В този смисъл би следвало да следите и изявленията на Вашите депутати, призоваващи към замесване на България във боен спор, нецензурни обиди към други депутати и апели за принуждение! Също е неприемливо български народен представител да не прави разлика сред апел и нормално предизвестие какво може да се случи, в случай че изпратим оръжия, които Русия ни е предоставила, на врага й Украйна /ако най-малко бяхте изслушали речта на Министър Лавров, щяхте да осъзнаете за какво е предупреждението/.”, изля разсъжденията си депутатката.

И гневно отсъди, че шефът на Народното събрание имал унизително угодническо отношение към непознато посолство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР