Агенцията за държавна финансова инспекция започва проверка в Българската агенция

...
Агенцията за държавна финансова инспекция започва проверка в Българската агенция
Коментари Харесай

Агенцията за държавна финансова инспекция започва проверка в БАБХ

Агенцията за държавна финансова ревизия стартира инспекция в Българската организация по сигурност на храните, заяви ръководителят на спецпрокуратурата Димитър Франтишек Петров по време на брифинг в постройката на Специализирания съд.
Прокуратурата влиза в БАБХ след журналистическо следствие Ще се ревизира по какъв начин са били изразходени милиони за заличаване на скотски трупове
Той посочи, че инспекцията е предоставена от спецпрокуратурата след разпореждането на основния прокурор. Освен това проверяващите са изискали и документи по подписани контракти с БАБХ, написа Българска телеграфна агенция.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди инспекцията на организацията по храните, откакто данни бяха оповестени в журналистическо следствие.
32 обвинени след наркоакцията на ГДБОП в цялата страна (ВИДЕО) Престъпната група "изгряла " на плакати в София още през 2016 година
Петров съобщи и че е разрушена незаконна група, която от 4-5 години работела на територията на страната. Тя се занимавала главно с разпространяване на дрога и търговия на опиатите на едро. До момента са арестувани седем индивида, търсят се в чужбина още над 20. Сред тях са и посочените за трима ръководители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР