Агенцията по околна среда (EA) предупреди, че обществеността трябва да

...
Агенцията по околна среда (EA) предупреди, че обществеността трябва да
Коментари Харесай

Издадено е предупреждение да останете „бдителни“, тъй като наводненията продължават да заливат Обединеното кралство и още по пътя

Агенцията по околна среда (EA) предизвести, че обществеността би трябвало да „ остане бдителна “, защото се чака наводненията да продължат в събота.

Много елементи от страната остават потопени с 210 предизвестия за наводнения и 217 предизвестия за наводнения в Англия към 15:30 ч. в събота (6 януари) със обилни прогнози за наводнения за елементи от Мидландс, Линкълншир и на река Темза.

Въздействието на високите водни равнища евентуално ще продължи през идващите пет дни, предизвести организацията, като добави, че доста реки ще останат високи. Повече от 1800 парцела към този момент са наводнени заради наситена почва. С прогнозата за високо налягане, което ще се откри над Обединеното кралство, доста елементи също ще изпитат минусови температури през идващите няколко дни.

„ Днес и през идващите няколко дни към момента се чакат обилни въздействия от речни наводнения елементи от река Темза в Оксфордшър, както и река Трент покрай Нотингам и река Севърн, в това число Глостър, предизвести К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР