Агенция за държавна финансова инспекция влезе в община Пловдив и

...
Агенция за държавна финансова инспекция влезе в община Пловдив и
Коментари Харесай

Асен Василев нареди ревизия за строежа на стадионите и на още големи проекти в Пловдив

Агенция за държавна финансова ревизия влезе в община Пловдив и прави инспекция, разбра Plovdiv24.bg от свои източници. Тя се прави по самодейност на вицепремиера и финансов министър в оставка Асен Василев за проверка на изразходването на обществени средства по огромни плана в Пловдив.

Инспекторите са окупирали кабинетите на 2 етаж и ревизират законосъобразността по отношение на спазването нормативните уредба в региона на публичните поръчки при осъществяването на градежа, част от Общинската инфраструктура на стадион " Христо Ботев " и на стадион " Локомотив " -  Пловдив. Предмет на инспекцията на инспекцията е още и реконструкцията на ул. " Даме Груев " в сектора от транспортен възел " Родопи " до бул. " Македония ", планът " По крепостните стени на Филипопол “, в това число и инспекция за правомерност по отношение на осъществяването на подписаните контракти и документалната аргументираност на осъществените заплащания по тях.

Проверката касае още плана " Подобряване на енергийната успеваемост на многофамилни жилищни здания в град Пловдив - 1 стадий " по пет обособени позиции ",  Реконструкция на канализационната и водопроводна мрежи на град Пловдив, стадий 1, квартал (част) 10 бул. " Дунав " -,,Брезовско шосе ", Изграждане на нова детска градина за 8 групи, 2 детски комбинат, кв. 59 по проекта на ЖР,Тракия " Пловдив “, както и инспекция за правомерност по отношение на осъществяването на подписаните контракти и документалната аргументираност на осъществените заплащания по тях.

Ревизията би трябвало да завърши на 26.09.2022 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР