Агенция Пътна инфраструктура затваря възлов пътен участък – пътя от

...
Агенция Пътна инфраструктура затваря възлов пътен участък – пътя от
Коментари Харесай

Ремонтират пътя от изхода на Бургас до АМ „Тракия”, ограничават движението до 50 км/ч.

Агенция Пътна инфраструктура затваря основен пътен сектор – пътя от Бургас за автомагистрала „ Тракия”, с цел да ремонтира настилката. Практика на Пътната организация е да прави строителни действия тъкмо в разгара на сезона, когато цяла България пътува към Южното Черноморие, и основава съществени усложнения в трафика, написа Флагман.бг.

Този път наподобява от АПИ са се вразумили, защото ремонтните действия ще се правят през нощта – от 22:00 ч. до 06:00 ч. сутринта. Дейностите ще стартират още довечера (3 август) и ще продължат до 10-ти август. Все отново обикновено ли е през най-активния сезон на годината - отпускарския август, да бъдат осъществени ремонтите?

Ще бъде ремонтирана пътната настилка от изхода на град Бургас до пътен възел „ Ветрен “ на Автомагистрала „ Тракия “. Строителните действия ще започват в платното в посока пътен възел „ Ветрен “, като придвижването на колите ще се реализира в една лента. През идната седмица ще се ремонтира платното в посока Бургас.

В светлата част на денонощието трафикът в сектора ще се прави без ограничавания, в двете направления. Ремонтни работи няма да се правят в дните петък, събота и неделя.

Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание, като следват прецизно поставената сигнализация, ограничаването на скоростта – 50 км/ч и напътствията на контролните органи, поучават от АПИ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР