Агенция митници обяви конкурс за 12 служители за митницата в

...
Агенция митници обяви конкурс за 12 служители за митницата в
Коментари Харесай

Масова чистка в Митница Лом! Търсят 12 служители за тлъсти заплати

Агенция митници разгласи конкурс за 12 чиновници за митницата в Лом, научи BulNews.bg.
Първата служба, за която се търси мераклия, е за шеф бранш в отдела по митническо разузнаване и следствие. Там минималната заплата, от която започват назначените, е 1 400 лв.. Кандидатите трява да имат висше обучение в област по обществени, икономически и правни науки с професионално направление „ Икономика “ или „ Право “ и „ Технически науки “. Задачата на бъдещия шеф е да управлява активността на бранша и чиновниците там. Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър III младши с 4 години най-малък професионален опит.
В митницата се търсят и 4-ма митнически инспектори в отдела по митническо разузнаване и следствие. Кандидатите би трябвало да имат висше обучение в региона на „ Социални, икономически и правни науки “, „ Природни науки, математика и информатика “, „ Сигурност и защита “ с професионално направление „ Национална сигурност “ и „ Технически науки “. Те ще би трябвало да правят административното обслужване законосъобразно, навреме и тъкмо, както и да дават на жителите нужната информация с оглед отбраната на техните законни права и ползи при съблюдаване на нормативните условия. В дилемите им попадат и митническия контрол и надзор, както и директно реализира митнически контрол и надзор и други. Професионален опит не се изисква. Минималният размер на главната заплата за тази позиция е 700 лв..
Тъсят се и 5-има митнически инспектори в отдела за битка с наркотрафика. Те би трябвало да имат висше обучение в областите „ Социални, икономически и правни науки “, „ Природни науки, математика и информатика “, „ Сигурност и защита “ с професионално направление „ Национална сигурност “ и „ Технически науки “.
Задачата им ще е да реализират митнически контрол и надзор върху внасянето, изнасянето и транзитирането на артикули за, от и през Република България и други. Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър V младши сан, като професионален опит и тук не е нужен. Заплата още веднъж започва от 700 лв..
Търси се и един специалист в митницата в Лом в отдела за рентгенови фотоси. Той ще би трябвало да познава и извършва всички функции в екипа, работещ с мобилната рентгенова система HCVM 6032 – „ Приемен оператор”, „ Ръководител движение”, „ Системен оператор”, „ Оператор на изображение”. Той ще би трябвало и оптимално тъкмо да опише и маркира подозрителните зони с местонахождение, размер и текстово изложение на съмнението и да прави нужните инспекции. Изискваната минимална степен на приключено обучение за длъжността е бакалавър V младши сан без професионален опит, а минималната му заплата ще е 700 лв..
Обявено е и свободно работно място за счетоводител в отдела по финансово-стопански действия, ръководство на собствеността и изпълнително произвеждане. Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър II младши сан с професионален опит от най-малко 5 години. Минималната заплата, която ще получава счетоводителят е в размер на 1 300 лв..
Конкурсите ще се проведат на три стадия - на практика изпит, психическо проучване и изявление. Документи за шеф бранш и митнически инспектори се одобряват до 28 ноември, а за специалист и счетоводител - до 1 декември. Повече информация за всеки един от състезанията можете да намерите на интернет страницата на Агенция „ Митници” – www.customs.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР