Агенция БЛИЦ научи ексклузивни и неоповестявани до момента подробности за

...
Агенция БЛИЦ научи ексклузивни и неоповестявани до момента подробности за
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ: Страшната истина за двойната смърт край Пампорово и фаталната роля на един тайнствен ухажор на Нина!

Агенция БЛИЦ научи извънредни и неоповестявани досега детайлности за двойното ликвидиране на Пампорово. Хора, работещи там, описаха пред репортера ни каква е повода за абсурда, довел до двата натрупа.

Както БЛИЦ заяви, на 13 против 14 февруари рок-музикантът Антон Бояджийски разстреля с 3 патрона банкерката Нина Попова , с която от 5 години живеел на фамилни начала и по-късно се самоуби.

Нина е била командирована на Пампорово. В ски-курорта е работел мъж, който от известно време я е ухажвал. Нашите източници не са наясно имала ли е 41-годишната жена връзка с тайнствения мъж, само че се знае, че са поддържали контакт и той настойчиво е желал да бъде с нея. Антон е закарал на 13-и привечер Нина на Пампорово. Докато е бил там, ухажорът е звъннал по телефона и е търсел Нина, разговаряли са.

Това е възбудило абсурда сред Антон и обичаната му, карали са се в колата, а по-късно е станала нещастието, описаха още нашите източници.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР