Агенти, работещи за френски клубове, ще наблюдават под лупа изявите

...
Агенти, работещи за френски клубове, ще наблюдават под лупа изявите
Коментари Харесай

Лудогорец може да реализира изненадващ трансфер за милиони

Агенти, работещи за френски клубове, ще следят под лупа изявите на крилото на Лудогорец - Рик Джонатан в конфликта против Левски.

Двубоят против " сините " на " Хювефарма Арена " е на следващия ден от 19:30 часа. През есента 24-годишният бразилец бе отписан от някогашния треньор Ивайло Петев. Той даже не получи картотека за мачовете от груповата фаза на Лигата на конференциите. Георги Дерменджиев обаче незабавно хареса качествата му и стартира да му гласоподава доверие. Нещо повече - напролет Рик измести от титулярното място на левия фланг на нападението сънародника си Кайо Видал. До момента през акцията Рик има 23 мача в шампионата, в които е отбелязал 2 гола.

През зимата интерес към крилото на разградчани не липсваше. Френският първокласен Тулуза даваше 1 милион евро за правата му. Лудогорец обаче отхвърли предлагането, макар че на неговата позиция с изключение на Текпетей и Видал, могат да бъда употребявани още Спас Делев и Раи Насименто. Тулуза продължава да следи обстановката с Рик. Но ще би трябвало да бръкне много по-надълбоко в джоба си, с цел да го има през идната акция, написа " Тема Спорт ".
 Ивайло Чочев стартира като титуляр против Левски
Ивайло Чочев стартира като титуляр против Левски

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР