Агентът Николай Жейнов коментира трансфера на Филип Кръстев в Левски.

...
Агентът Николай Жейнов коментира трансфера на Филип Кръстев в Левски.
Коментари Харесай

Жейнов: Кръстев ще струва на Левски колкото един футболист от школата

Агентът Николай Жейнов разяснява прехвърлянето на Филип Кръстев в Левски. Мениджърът разгласи пред " Дарик ", че напълно скоро договорката ще бъде финализирана.

" Надявам се до няколко часа, най-много на следващия ден да бъде публично подписан контракта. Има кардинално единодушие сред двата клуба, като се надявам до на следващия ден на обяд най-късно всичко да е реалност ", разкри сътрудникът на младежкия национал.

" Не считам да разгадавам елементи от контракта, само че концепцията е за една година, като на средата на контракта, двата тима могат да го прекратят или възобновят. Тогава обаче не се знае дали Филип Кръстев ще желае да се махне от Левски. Тук тежи и неговият глас и ще е значимо желанието му ", сподели той за параетрите на контракта на младия халф.

" Сини " почитатели недоволстват от раздялата сред Левски и Гьоко Зайков

" Това иди ми - бегай си дали е добра тактичност? ", пита последовател

Жейнов открои и аргументите за несполучливото показване на Филип Кръстев зад граница: " Комплексни са аргументите. Отиде в Троа, когато Сити груп бяха постигнали съглашение за закупуването на Троа. Новият ръб там стартира да работи от месец март, като остана остарялото ръковоство. Те бяха преди всичко и нямаше смисъл да се вършат смени и по тази причина Филип имаше малко игрово време. Решихме да се преместим в Камбур. Там почнахме добре, само че по-късно втората Ковид вълна му попречи да продължи да се развива като един от най-талантливите, даже и най-талантливият български гений ".

" Филип го чака блестящо бъдеще. Той приказва съвършен британски, тъй че връзката не е била проблем. Освен това е адаптивен. Спортният шеф на Камбур бе изненандан, че са на седмо място. Отборът не залага толкоз на техничните футболисти. Гледаме напред и не виждам никакъв проблем ".

Мениджърът разяснява и цената на своя клиент: " Филип няма да коства нещо фрапиращо на Левски. Да не кажа, че ще коства колкото един футболист от школата ".

" В лицето на Станимир Стоилов има добър треняор, който мисли за бъдещето на Левски. Има такива футболисти, които желаят да натрупат игрово време и Левски може да се възползва от това ", съобщи Жейнов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР