Агентът на Джанлуиджи Донарума – Мино Райола е предложил вратаря

...
Агентът на Джанлуиджи Донарума – Мино Райола е предложил вратаря
Коментари Харесай

Райола предложи Донарума на испански гранд

Агентът на Джанлуиджи Донарума – Мино Райола е предложил вратаря на Барселона. Според AS, италианският управител е предизвестил каталунците, че стражът ще остане при „ росонерите “, в случай че те се класират за Шампионската лига.

Договорът на италианския национал изтича през юни и Милан предлага нов договор, който ще носи по осем милиона евро на година на Донаурма. За момента договарянията сред двете страни са стопирани, откакто вратарят желае да играе в Шампионската лига и в последния кръг ще се разбере дали Милан ще се завърне в най-комерсиалния европейски шампионат.

Според медиите в Испания, новият президент на Барселона, който е непосредствен другар с Мино Райола, е приел предлагането да притегли Джанлуиджи Донарума, откакто преди седмици се заприказва, че каталунците обмислят гражданска война и ще продадат част от звездите си – като измежду тях е и Марк-Андре тер Стеген.

Mino Raiola has offered Donnarumma to Barcelona who could put their current keeper ter Stegen on the transfer market to sign Gigio
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР