Афродизиаците са продукти, които увеличават сексуалното ни желание. В миналото

...
Афродизиаците са продукти, които увеличават сексуалното ни желание. В миналото
Коментари Харесай

5 естествени афродизиака, които повишават ЛИБИДОТО при мъжете и жените

Афродизиаците са артикули, които усилват половото ни предпочитание. В предишното хората имаха вяра в силата на вълшебните любовни отвари, само че през днешния ден всички са наясно, че и напълно елементарните съставки могат да ни оказват помощ. Някои плодове, зеленчуци, подправки и билки могат спокойна да се нарекат ​​ " натурална Виагра ". Тези субстанции трансформират равнището на половите хормони. Какво тъкмо би трябвало да ядем, с цел да повишим либидото си?

1. Диня
7 храни, които " убиват " либидото - отървете се от тях
Планирате ли " гореща " вечер? Проверете менюто за вечеря и се отървете от тези храни, които са неприятни за вашето либидо! Всички сме чувал...
Прочети повече
Динята е един от най-хубавите естествени афродизиаци. Плодът, изключително кожата му, съдържа цитрулин. Благодарение на тази аминокиселина кръвоносните съдове се уголемяват и тяхната проходимост се усилва. Той също по този начин предотвратява проблеми с ерекцията и оказва помощ на мъжете да " вдигнат самолета ". 
Съвет: с цел да бъде ефикасна като естествена виагра, динята би трябвало да се яде към 2 часа преди сексуален акт.

2. Джинджифил

Джинджифилът също оказва помощ за реализиране на по-голямо полово задоволство. Коренът му има свойства, които укрепват кръвоснабдяването на гениталиите, което удължава мъжката ерекция. Важно е също, че джинджифилът като естествена виагра има удобен резултат освен върху мъжете. При дамите покачва равнището на либидото и желанието за секс, с помощта на затоплящите си свойства. Най-добре е да се яде недопечен.

3. Любистка

Любистка в миналото е бил считан за най-мощния афродизиак. Подправката е добавена към вълшебните отвари, с цел да помогне при влюбването и половата възбуденост. Всъщност любистката може да се употребява доста добре като естествена виагра. Всичко е с помощта на наличието на валерианова и оцетна киселина, кумарин и смола, които дейно уголемяват кръвоносните съдове, което ускорява кръвоснабдяването на гениталиите.
5 зодии с най-високо либидо
В леглото с представител от някоя от тези зодии е мъчно да се отегчите. Кои са най-хубави любовници, кои 5 зодии са с най-високо либид...
Прочети повече
4. Аспержи

Аспержите са артикул, който изключително оказва помощ в половата сфера на дамите. Тези зеленчуци съдържат фитоестрогени, които покачват либидото на дамата. В аспержите има и хистамин, който, сходно на джинджифила или любистката, обезпечава по-добро кръвоснабдяване на гениталиите. Всъщност самият външен тип на този зарзават може да го трансформира в натурален афродизиак – формата му подтиква въображението.

5. Шоколад

Време е за сладостен, натурален афродизиак. Всички хора го обичат! Шоколадът, сходно на аспержите, работи най-вече на дамите. Големите му количества понижават възприятието на отмалялост и усъвършенстват благосъстоянието, което от своя страна може да улесни доближаването. Това се дължи на наличието на серотонин и норепинефрин. Шоколадът може да се яде независимо, в разперен тип, да вземем за пример с ягоди, или прибавен към кафе, което ще ни подтиква още повече.

В умозаключение можем да кажем, че най-хубавият натурален афродизиак е, когато сред двама души пламне искра и без да ядат от гореизброените храни и подправки. Но когато въпреки всичко е минало време от първите любовни трепети, може да подсилите организма с някой от гореизброените артикули. Така ще почувствате прилив на полова сила, а това ще докара до приятност и за двамата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР