AesthavistAesthavist е кулминационна точка на отдадеността на д-р Ива Стоилова

...
AesthavistAesthavist е кулминационна точка на отдадеността на д-р Ива Стоилова
Коментари Харесай

Архитектура на красотата

Aesthavist Aesthavist е кулминация на отдадеността на доктор Ива Стоилова към развиването на дерматологията и естетиката. Есенцията на клиниката е хармонична комбинация от дълготраен опит, фамилни полезности и обичаи, дерматологично и естетично съвършенство. Заедно те основават перфекционирано пространство за младост, хубост и естетична промяна. Aesthavist е не просто дерматологична клиника, а завещание от познания, излъчени от генерации, отдадени на подобряването на вашия външен тип, здраве и убеденост.
ПРОФИЛ : Д-р Ива Стоилова е експерт по дерматология, венерология, естетична медицина, учител, основен водач на мнение в своята сфера и специалист в лазерните технологии и енергийните устройства. Има 22-годишна процедура и е притежател на три клиники в България - Dermavist в Пловдив, Vivaderm във Варна и Aesthаvist в София. Трето потомство доктор и второ кожен лекар, доктор Стоилова е експерт, утвърждаващ най-новите технологии и модерни артикули, прилагани в дерматологичната процедура. Благодарение на големия си опит тя е народен и интернационален учащ експерт в региона на дермалните филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, лазерна терапия. Тя е член на Българското дерматологично сдружение, на Европейската академия по дерматология и венерология, на Европейската асоциация по естетична гинекология. В света на естетиката паралелите сред архитектурата и човешкото лице постоянно остават незабелязани. Всъщност приликата е поразителна - и двете са платна, върху които времето и опитът оставят своя отпечатък.

Когато мислим за една добре проектирана постройка, не възприемаме хубостта ѝ като разследване от пласт багра, а от прецизното обмисляне, здравината на основите и хармонията в структурата. В моята процедура ползвам същия метод към лицето. Основите на трансформацията на лицето са също толкоз сериозно значими, колкото и стълбовете на една внушителна постройка. Подобно на умел проектант, който планува всеки подробност в построяването на своя шедьовър, работата по лицето изисква стратегически премислен и повсеместен метод, с цел да сътвори безконечна прелест.

Веднъж реализирана, тази основа се нуждае от артикул, който да резервира стабилността и дълготрайността на резултата. Щастлива съм, че в шестте години откогато работя с HArmonyCa - първи по рода си хибриден филър, комбиниращ две познати съставки - калциев хидроксиапатит (CaHA) и хиалуронова киселина (ХК), мога да осигуря стремежи световен и приключен метод към лечебния проект на пациентите си.
Реклама
HArmonyCa е новаторски артикул на водача в естетичната медицина Allergan Aesthetics и е доста сложен, логически и даже, бих споделила, метафизичен метод на лекуване, тъй като наблюдава пътя на естествения развой на разпределяне и стареене, фиксира доста точно точките, от които стартира латералното стареене, и работи върху тях.

В практиката си залагам на неговите качества за реализиране на така наречен frame lifting, който съставлява латерално лифтиране на лицето и усъвършенства структурата на лигаментите, т.е. посредством доста самостоятелна методика, употребявайки анатомичните структури на лицето, по извънредно натурален метод връщаме позициите на лицевите структури, тъй че да противодействаме на гравитацията, да лифтираме тъканите и да подобрим контурите на лицето, без да се стига до препълване, до изкуствен и несъразмерен тип.

Хибридната същина на филъра ми дава опция по едно и също време да запълня размери и да лифтирам лицето, като също по този начин прави резултата доста предсказуем. В момента на инжектиране с помощта на комбинацията от съставки размерът остава непрекъснат и даже се разпростира във времето от 6 до 9 месеца посредством стимулацията на синтеза на колаген.

Ролята на HArmonyCa е основна - разрешава ми да задържа резултата от всички останали естетични процедури, както и да реализира доста по-трайни резултати от останалите естетични способи поради наличието на калциев хидроксиапатит, който подтиква производството на колаген и оказва помощ всички лазерни технологии да работят по-добре и да реализират по-балансиран клиничен резултат.
Реклама
С новите аспекти на познанията посредством 3D разбора на анатомията на лицето и също по този начин по-задълбочените знания на лигаментите, тяхната смяна под въздействие на гравитацията и стареенето на тези структури, HArmonyCa ми разрешава да подкрепям стегнатостта и по този метод ми дава да лифтирам лицето и да реализира така наречен anchoring.

Въпреки че приказваме за развой на стареене, филърът е използван и при по-млада кожа, където може да даде предварителна защита. В случаите на по-зряла кожа лекуването се ползва, с цел да предотврати и да удължи резултата от всички останали процедури, като при мъжете с помощта на анатомичните особености на кожата се обуславя даже по-дълготраен лечебен резултат.

Следвайки стъпките на естествения развой на стареене, с отпущането на тъканите от латерално към медиално, посредством HArmonyCa реализираме освен лифтиране на лигаментите, само че и усъвършенствано качество на кожата, което е един извънредно хармонично хубав резултат.

HArmonyCa е притежател на две влиятелни награди през 2023 година - AMWC AESTHETIC MEDICINE AWARD 2023 - BEST INJECTABLE FILLER и UK Aesthetics Awards 2023 - Product Innovation of the Year, което ме прави уверена, че предлагам на пациентите си най-иновативните артикули с потвърдена успеваемост и сигурност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР