Адвокатско съдружие Ърнст & Янг, част от EY (Ernst &

...
Адвокатско съдружие Ърнст & Янг, част от EY (Ernst &
Коментари Харесай

Нов шеф на Адвокатско съдружие Ърнст & Янг в България

Адвокатско съдружничество " Ърнст & Янг ", част от EY (Ernst & Young) в България заяви, че Светлин Адриянов поема ролята на водач на правната процедура за EY в България, Албания и Македония в действие от 6 август 2018 година.

Основните области на подготвеност на Светлин Адриянов включват: Конкуренция и антитръст; Сливания и придобивания; Корпоративна и комерсиална практика; Процесуално посланичество и разрешаване на разногласия.

Този ход укрепва една от главните области на активност на компанията - корпоративното и договорно право, и прибавя спомагателна дълбочина към услугите, които компанията предлага.

Светлин Адриянов е магистър по право от Софийски университет " Св. Климент Охридски ", юрист, дипломиран като представител по индустриална благосъстоятелност на локално и европейско ниво; той е и дипломиран посредник.

Притежаващ повече от 23 години юридически опит, той стартира кариерата си като част от една от водещите адвокатски адвокатски фирми в страната, където през последните няколко години е съучастник, началник на правната процедура по защита на конкуренцията и антитръстова политика, заместник-ръководител на практиката по правосъдно оборване и арбитраж.

От 2017 година Светлин Адриянов е ръководител на Комитета за сходство и съдия в Постоянния трибунал при Германо-Българската индустриално-търговска камара; деен е в работата на Американската комерсиална камара в България.

Светлин Адриянов е неведнъж приет и поставян преди всичко от издания като Chambers, PLC Which Lawyer, Legal 500, IFLR 1000 в региона на правото на Европейски Съюз и конкуренцията, антитръст и корпоративното право от 2007 година насам. Автор е на редица изявления в региона на корпоративното комерсиално право, конкурентното право и задграничните вложения.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР