Адвокатката на Джони Деп Камил Васкес, която се прочу с

...
Адвокатката на Джони Деп Камил Васкес, която се прочу с
Коментари Харесай

Ето какво каза адвокатката на Джони Деп за химията между тях

Адвокатката на Джони Деп Камил Васкес, която се прочу с работата си по делото на артиста против Амбър Хърд, най-сетне разяснява спекулациите за техните връзки.

Камил сподeли пред сп. People, че е нaясно с тези сантиментални клюки, само че те са „ 100% неистина “.

„ Разочарована съм от обстоятелството, че някои медии се заеха да популяризират новината, че взаимоотношенията ми с Джони, който е мой другар и с който работим дружно от четири години и половина, са неуместни и непрофесионални “, сподели Васкес, която по целия свят заобичаха поради пламеннта й отбрана на артиста.

„ Грижа ме е за клиентите ми и явно сме се сближили. Когато приказвам в множествено число, имам поради целия екип, а това включва и Джони. Освен това имам гореща кубинска и колумбийска кръв. Обичам да прегръщам всички. И не мисля, че в това има нещо срамно “, добави още адвокатката.

Васкес безусловно обра всички точки с финалната си тирада на делото.

"Ние ви молим да върнете живота на господин Деп, да кажете на света, че господин Деп не е насилникът, за който мис Хърд твърди, че е, и да държите мис Хърд виновна за лъжите ѝ. Доказателствата, показани в този развой, демонстрират, че госпожа Хърд е насилникът ", сподели адвокатката в края на процеса.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР