Адвокатите Велимир Атанасов, Калин Чанков и Емил Писков, бизнесменът Николай

...
Адвокатите Велимир Атанасов, Калин Чанков и Емил Писков, бизнесменът Николай
Коментари Харесай

Прокурори са разпитвали адвокати, Прасето и съпругата на убития Мартин Нотариуса

Адвокатите Велимир Атанасов, Калин Чанков и Емил Писков, предприемачът Николай Атанасов-Прасето и брачната половинка на Мартин Нотариуса Гергана Божанова са единствено част от имената, за които очевидци са разказали по следствието на проведената незаконна група, което се води в Софийската градска прокуратура, написа “24 часа ”.

То стана известно в нощта на убийството на Мартин Божанов в затворения комплекс в кв. “Горна баня ” на 31 януари вечерта. Тогава от прокуратурата оповестиха, че жертвата на покушението всеки миг трябвало да бъде упрекнат по него, само че килърът ги изпреварил. Досъдебното произвеждане продължава и след гибелта на Божанов, само че още никой не е упрекнат по него.

В сряда стана ясно, че гръцките предприемачи Анастасиос Дикос и Джон Кустас също ще бъдат разпитани, а след убийството на Нотариуса се появили и доста други. Мартин Божанов е бил началник на незаконна група за закани към магистрати, пране на пари и имотни измами съгласно известията на прокуратурата.

Част от разпитаните очевидци в предишното са били близки на Божанов и са показали схемите му, в това число и доста служители на реда, прокурори и съдии, с които групата му е обвързвана или са го посещавали в заведението му.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР