Адвокатите на X Corp. и изследователска организация, която изучава онлайн

...
Адвокатите на X Corp. и изследователска организация, която изучава онлайн
Коментари Харесай

X на Мъск иска от съдията да санкционира изследователи с нестопанска цел, проследяващи нарастването на речта на омразата в платформата

Адвокатите на X Corp. и изследователска организация, която учи онлайн търгуваните причини на речта на омразата в съда в четвъртък, откакто платформата за обществени медии съди организацията с нестопанска цел Център за противопоставяне на цифровата ненавист за документиране на повишаването на речта на омразата на уеб страницата, откогато беше закупен от Илън Мъск.

X, прочут преди като Twitter, твърди, че откривателите на центъра са нарушили изискванията на услугата на уеб страницата, като са компилирали погрешно обществени туитове и че последвалите му отчети за повишаване на речта на омразата костват X милиона, когато рекламодателите избягаха.

Съединени американски щати. Съдията от окръжния съд Чарлз Брайер изглеждаше песимистичен по време на устните причини в четвъртък в Сан Франциско, разпитвайки юриста на X по какъв начин центърът е нарушил разпоредбите на платформата, просто като рапортува за изявления, които към този момент са обществено налични.

„ Не мога да се сетя за нещо по-противоположно на Първата корекция от този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР