Адвокатите на Хънтър Байдън във вторник удвоиха аргументите си за

...
Адвокатите на Хънтър Байдън във вторник удвоиха аргументите си за
Коментари Харесай

Адвокатите на Хънтър Байдън оспорват твърдението на прокурорите за остатъци от кокаин, като искат отхвърляне на обвиненията за притежание на оръжие

Адвокатите на Хънтър Байдън във вторник удвоиха причините си за отменяне на федералните обвинения за оръжие, повдигнати против сина на президента.

В поредност от правосъдни искове юристите на Байдън се пробваха да затвърдят позициите си за какво федерален арбитър би трябвало да отхвърли обвиняванията, повдигнати през септември, които включват обвиняване, че той е имал огнестрелно оръжие, до момента в който е употребявал опиат.

Те също по този начин дадоха отговор на скорошна декларация от прокурорите, в която се споделя, че „ следователите са забелязали бяло прахообразно вещество “ върху кафява кожена торбичка, в която е било оръжието на Байдън, и че по-късно е разпознато като кокаин.

Член от правния екип на Байдън сподели на NBC News във вторник, че управляващите са разполагали с „ торбичката за пушене “ в продължение на пет години, преди да проведат проби, и че доказателствата от торбичката не могат да бъдат удостоверени, защото са необятно публикувани обработен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР