Адвокатът на семейство Дън Рад Сийгър каза, че е бил

...
Адвокатът на семейство Дън Рад Сийгър каза, че е бил
Коментари Харесай

Семейството на Хари Дън казва, че Обединеното кралство все още позволява на американците да избягат от правосъдието, тъй като американски войник бяга след катастрофата

Адвокатът на семейство Дън Рад Сийгър сподели, че е бил убеден, че „ са въведени системи, с цел да се подсигурява, че никой американец в никакъв случай няма да напусне страна още веднъж, както направи Ан Сакулас ”.

„ Така че тук нещо се е объркало доста неприятно ”, сподели той в програмата Today на BBC Radio 4. „ Не знаем тъкмо какво е – само че вместо да оставят Елизабет да чака с месеци, евентуално години, както трябваше да направи Шарлот, те би трябвало да се заемат с това и да го оправят бързо. “

Отправяйки апел за смяна на закона за разрешаване на жителите на Съединени американски щати да карат без брошура в Обединеното кралство за интервал до една година, госпожа Чарлз сподели: „ Не единствено хората в Обединеното кралство са в сигурност, само че и американците са в сигурност също по този начин.

„ Те са привикнали да карат по доста необятни, доста дълги, доста разнообразни пътища в Щатите и по-късно идват в нашата дребна страна с нашите дребни задни пътища.

„ Не е безвредно да им се дадат ключовете за кола и да се чака просто да се заемат с н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР