Адвокатът на Гислейн Максуел веднъж я призова да говори, за

...
Адвокатът на Гислейн Максуел веднъж я призова да говори, за
Коментари Харесай

Адвокатът на Гислейн Максуел я призова да избягва „самоубийството на репутацията“, да говори срещу „тоста“ Джефри Епщайн

Адвокатът на Гислейн Максуел един път я прикани да приказва, с цел да избегне това, което той назова „ самоубийство на репутацията “ – даже в случай че милиардерът педофил Джефри Епщайн искаше тя да мълчи, демонстрират правосъдни документи, оповестени тази седмица.

Филип Бардън, юридически представител на Максуел в Обединеното кралство, не пести думи, с цел да я накара да бъде по-силна в личната си отбрана, откакто издадоха малко изказване, в което отричаха обвиняванията, че е забъркана в половия трафик на Епщайн и обвинителката Вирджиния Джуфре. измамник.

„ Разбирам за какво JE не желае това, защото може да не му подхожда, само че той към този момент е изгорял “, написа Бардън, като се базира на Епщайн с буквите му в имейла от 2015 година до Максуел.

„ Не можем да ви оставим да седите и да бъдете съзаклятник посредством безмълвие “, твърди Бардън.

Епщайн Джуфре е направил тогава сензационни обвинявания против финансиста в дело във федерален съд, заведено против него от неговите жертви – и Максуел се опасява, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР